Спартак Москва разгроми Астана, Попето бележи

18:40
Спартак Москва разгроми Астана, Попето бележи
Ивелин Попов вкара гол при победата на руския футболен клуб Спартак Москва над водения от Станимир Стоилов тим на Астана от Казахстан. Нападателят на българския национален отбор се отчете и с два голови паса в приятелския мач, който беше проведен на "Заед спорт сити" в Абу Даби, ОАЕ.

Първото полувреме завърши при нулево равенство, а в 55-ата минута Ивелин Попов пусна извеждащ пас към Зе Луиш и националът на Кабо Верде вкара гол за 1:0. Българският национал направи и втората си асистенция към Зе Луиш, след като в 72-та минута овладя топката на десния фланг и я изпрати в наказателното поле, където непокритият нападател на московчаните се разписа за 2:0.

Куинси Промис вкара третия гол в срещата в 79-ата минута, а Ивелин Попов покачи на 4:0 само две по-късно. Бившият нападател на Литекс се възползва от лоша намеса на резервния страж Александър Мокин при центриране и засече топката на далечна греда в мрежата. Крайното 5:0 оформи Александър Зуев, който подаде за гола на българина. Ивелин Попов игра само през второто полувреме на контролната среща.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация