Браян Ангуло си реди трансфер в Примера

10:39
Браян Ангуло си реди трансфер в Примера
Левият бек на Лудогорец Брайън Ангуло продължава с опитите да си уреди трансфер в испанската Примера дивисион. 26-годишният колумбиец е имал среща в паузата между двата лагера на шампионите с агента си, за да разбере докъде са стигнали нещата, информира "Тема Спорт".

Двамата са разговаряли в Испания, след което са посетили двубоя от Ла Лига между Райо Валекано и Селта де Виго, завършил с категоричното 3:0 за домакините. Не е изключено именно един от тези отбори да се интересува от бранителя.

Най-вероятно става въпрос за мадридския тим, който в момента се намира на 17-о място и се бори да запази мястото си в елита.

Както е известно, в началото на годината Ангуло разкри, че има оферти от Испания, Португалия, както и от Колумбия. По-късно стана ясно, че предложението от родината му е от Индепендиенте Меделин. На този етап обаче Браян няма желание да се връща в Южна Америка и иска да продължи да играе в Европа. Затова на 99 процента е сигурно, че трансфер в Индепендиенте за момента няма как да се осъществи.

Според различни медии в Испания е възможно бившият клуб на Ангуло Гранада също да се включи в битката за подписа му, тъй като търси подсилване с ляв бек и централен защитник.

Припомняме, че през лятото на 2014 година Лудогорец плати около 1,5 милиона евро на този клуб за правата на играча. При всички положения разградчани няма да пуснат Ангуло да си тръгне без пари, а ще опитат да избият поне част от хвърлените средства за трансфера му, заплати и премии. Договорът на колумбиеца с разградчани е до лятото на 2017 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация