Левски победи в резултатна контрола (видео)

19:50
Левски победи в резултатна контрола (видео)
Левски записа трета победа в контролите си от предсезонната подготовка. Сините надиграха с 3:2 украинския Александрия в Анталия. Автори на попаденията бяха Георги Костадинов, Сърджан Лукин и Мигел Бедоя.

Костадинов откри с глава в 4-ата минута, след което Козак изравни моментално в 6-ата минута. 120 секунди след това Лукин отново с глава след корнер даде нов аванс на столичани. Капитанът в тази среща Роман Прохазка пропусна дузпа в 30-ата минута, която бе спечелена от Франсис Нар. Стражът на украинците Новак парира изстрела на словака, който при добавката нацели горната греда с глава.

В 37-ата минута Таргамадзе от фаул нацели гредата на Йоргачевич, който след това спаси. Едно от новото попълнения на "сините" Александър Александров направи шпагат в назатеното поле, като рефера посочи бялата точка. Йоргачевич бе блестящ и парира удара на Таргамадзе.

В края на мача двата тима си размениха по още един гол. Първо Бедоя направи 3:1 след двоен удар от малкото наказателно поле, а три минути по-късно Дмитро Леонов оформи крайното 3:2 с диагонален удар, който не бе париран от Александър Любенов.

Стойчо Стоев направи три промени в стартовите 11. Капитанът Веселин Минев, Максимилиар Карнер и Санти Гном останаха на пейката, а Орачев, Лукин и Бурабия започнаха от първата минута за разлика от мача с Тобол. Това  е дебют за "сините" за дошлия от Черно море Бурабия.

Както е известно, "сините" вече надвиха с 2:0 казахстанския Тобол в първата си проверка в Анталия, а преди това в България разбиха с 6:0 Свиленград в първия си мач за 2016 година.

Седмият в Украйна вече игра с два български тима в Турция, като първо загуби с 2:4 от ЦСКА, а след това завърши 0:0 с Монтана.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

j_mourinho
26.01.2016 21:59

Аз не знам какво очаквате да видите в една контрола.В мача с Лудогорец, ще се разбере, дали нашите момци са научили нещо от лагера в Турция и насоките на Стойчо Стоев.

sundza
26.01.2016 21:50

Гледаш ли ги някъде?

Chelsea86
26.01.2016 21:57

Да, безплатно се излъчват всички контроли на клубния сайт.

Chelsea86
26.01.2016 21:32

Слаб мач като цяло. Като се има предвид, че доста хора не са играли много време, пускат се юноши, пробват се нови схеми, тактики и т.н горе долу бива, но пак слаба работа. Стойчо има много да работи с играчите преди първия мач с Лудогорец.

Само Левски!!!