Серина отново безкомпромисна срещу Шарапова

09:34
Серина отново безкомпромисна срещу Шарапова
Мария Шарапова отново не можа да намери ключа за успеха срещу Серина Уилямс и претърпя 18-о поредно поражение в мачовете си срещу американката. Първата ракета в света без проблеми спечели двубоя от 1/4 финалите на Откритото първенство на Австралия с 6-4, 6-1.
 
Серина направи четири пробива от 10 възможности, наниза 13 аса и пласира 31 уинъра срещу 11 за Маша.
 
По-малката от сестрите Уилямс още два пъти победи Шарапова в Мелбърн - във финалите пред 2007 и 2015 г. За място в заключителната среща на тазгодишното издание американката ще спори с Агнешка Радванска, която с лекота елиминира Карла Суарес Наваро с 6-1, 6-3. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
26.01.2016 15:09

Аве уж тая серена беше много контузена , а и вече е стара ... Пфф , не съм и очаквал отново да мачка и то толкова скоро след последните новини около здравословното и състояние , трагичния Ю Ес Оупън и като цяло завършек на миналия сезон .. Явно само тенисистките от по - долните нива в ранглистата имат шанса да я спрат , защото е видно че на по - предно класираните въобще не им е ясно какво да сторят и се спичат ужасно - справка Шарапова : над 20 аса срещу страхотната Бенчич , а в мача днес не знам дали и 3 направи за разлика от двойните грешки и постоянното грешене на първи сервис ... Азаренка единствена излиза за война със серина , но пък тя с контузиите си още не се чувства перфектно уверена , макар да постига невероятни резултати до тук през годината