Ван Гаал отлетя за Холандия, Гигс води тренировката на Юнайтед

12:33
Ван Гаал отлетя за Холандия, Гигс води тренировката на Юнайтед
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал е оставил асистента си Райън Гигс да води днешната тренировка на отбора, пише "Дейли Мейл".

Вчера холандският специалист е отменил заниманието на първия отбор и е заминал за родината си, където ще присъства на рождения ден на дъщеря си.

Междувременно, "Дейли Мейл" съобщава, че вицепрезидентът на Юнайтед Ед Уудуърт е имал среща с тарторите на отбора. Те са се обявили против методите на Ван Гаал и са настояли той да бъде сменен, за да може червените дяволи да се доберат поне до място в топ 4.

Прогнозите са, че при евентуална раздяла с Луис Ван Гаал, до края на сезона начело на тима ще бъде Райън Гигс.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LIVERA
26.01.2016 05:17

Гигс и Зизо ще се вихрят още няколко месеца, мдъааа

kapitana123
26.01.2016 00:32

Ще се върне, няма да се върне, ще се върне *smile*

Gopcho
25.01.2016 23:40

Не виждам как юнайтед ще са в топ 4

Berrba
25.01.2016 19:10

Щом ИЦО е казал за някой че не става -винаги е прав*devil**devil**devil*

Mortengamst
25.01.2016 14:02

Мойс ви е виновен....Ван Гаал ви е виновен....Той да не е на терена да атакува и да вкарва голове....Смешно е....Кой трябва да поеме отбора ...да осъзнаете ,че НЕ СА ВИ ВИНОВНИ ТРЕНЕРИТЕ....Много контузени имате...И тези в момента не са способни да се противопоставят...Може би ако се върнат повечето титуляри ще бъдете по-добри,въпреки че не ми се вярва...Естествено и ЛВГ има вина,но като цяло не вярвам ,че това е най-голямата причина за ТРАГЕДИЯТА ,която сте.... Успех! Лично мнение...Не искам да засегна никого!

Amateur1878
25.01.2016 14:30

Приятел, хубаво имаш мнение и няма лошо в което. Но защо Ван Гаал е виновен? Това го дискутираме и феновете на Юнайтед. Не може да разпродадеш толкова много играчи лятото и то все добри играчи. Не може да продадеш четири нападателя (Уилсън, Фалкао, Ван Перси, Чича) и да вземеш само един. Не е логично, вместо това, да наблъскаш халфовата линия с толкова много играчи, че да трябва да държиш добри играчи на скамейката. Не е логично и да останеш без нито един играч, чиято оригинална позиция е дясно крило. Не преквалифициран атакуващ халф на дясно крило, а ДЯСНО крило. Не е нормално да имаш само един десен бек и резервата му да е ляво крило! И отново: въпреки това, в халфовата линия сме блъскани с добри играчи. Ей такива неща Ето тук идва вината на треньора. Говори за балансираност на отбора, но как да я има!? Аз направо съм втрещен как след изхарчени 250млн. паунда за 12-13 играча (а може и повече) говорим за това, че ни трябва половин отбор!? Наитина, не знам и аз! Какво му пречеше да не продава Рафаел, Нани и Чичарито/Ван Перси!? Какво му пречеше вместо да взима Швайни да вземе още един ляв бек!? Или нападател от сорта на Лукаку или Бентеке!? Или Кейн (като иска толкова много да харчи пари)!? Дълготрайните контузии факт, лошо нещо са и не е по вина на Ван Гаал. Но не можеш да ме убедиш, че Мата, Ерера, Депай, Шнайдерлин, Швайнщайгер, Рууни, Марсиал, Смолинг, Блинд, Фелайни и Де Хеа не могат да бият Норич, Стоук и Борнемут. Или пък да се мъчат като грешници срещу... Шефийлд Юнайтед на собствен терен. Разбираш ли, тези играчи са класни играчи. Опитни. А те не могат да излязат от лесната група на ШЛ, която ни се падна. Тук не говорим за падане от Реал, Барса, Байерн, Юве, Арсенал, Сити, Челси, ПСЖ и пр. грандове в Европа. Говорим за Норич и Борнемут бе, приятелю. И най-втрещяващото е - че тези играчи отправят по 1, много макс 2 удара към вратата на противника и се стига до там, че да има персонални обвинения срещу играчи защо изпуснали единственото ни положение. Съжалявам много, но все си мисля, че въпросните изброени играчи могат да победят без проблеми абсолютно всеки един отбор от 6-то място и надолу, да излязат без проблем от нашата група в ШЛ и стигане минимум до 1/4 финал, да се представят повече от перфектно срещу топ 6 отборите във ВЛ и то с атрактивна игра. Мое мнение! С Шоу и Рохо завърнали се просто ще сме още по-стабилни. Но и наличните са предостатъчни за супер добро представяне, та дори и титла. И именно заради това Ван Гаал е винове. Ясно е, че не е той виновен, че Марсиал се меша с 5-ма играчи и губи топката. Но Ван Гаал като не е взел някой, с който да го замени кой е виновен!? А хем му се дадоха пари и то много. Та заради това ще обвиняваме Ван Гаал, а не играчите.

Amateur1878
25.01.2016 13:58

Хубава опция би бил Гигс като треньор. Макар че смятам, че му е рано да води толкова голям отбор като Юнайтед, то съм склонен да му дам поне пет нулеви сезона и без ШЛ, за да свикне. Болшинството фенове бяха нетърпеливи с Мойс и сгрешиха с тази си преценка - вижда се. И по-добре се представяхме, и по-добра игра, и повече голове и то с петорно по-малко пари. Тогава някои писахме, че ще ревем за Мойс, но тук ни изкарваха неразбиращи. Дано бъдат по-търпеливи към Гигс.

Винаги съм бил на мнение, че на британски отбор му трябва британски треньор, който практикува британски стил на игра с (предимно) британски играчи.

Никога досега не бяхме изневерявали на тази ни традиция да назначаваме не-британски треньор. Направихме го веднъж и видяхме какво стана - изпотроши пари и то не само, за да не ни стабилизира, а дори и да ни закопае още повече.

Надявам се днес или утре да излезе новина, че официално сме уволнили Ван Гаал.

sensea
25.01.2016 13:33

Ха ! А дано осиротеете откъм треньор!!!*joking* Гаал ви закопа бе!! Егати самовлюбеното копеле! Когато ви пое , даже го защитавах ,мислех че ще направи нещо след Мойс.....а тоя показа ,че когато нещо е зле , може да стане и по зле !!! Гигс да се стяга !

Daley_Blind
25.01.2016 13:11

Хубаво си е заминал в Холандия, и дано повече не се върне в Манчестър!