Наполи съсече Самп в Генуа, пети пореден успех за южняците (видео)

17:59
Наполи съсече Самп в Генуа, пети пореден успех за южняците (видео)
Наполи победи Сампдория с 4:2 на стадион "Луиджи Ферарис" в среща от 21-я кръг на Серия А.

Главен съдия на мача бе Даниеле Орсато.

Гостите поведоха в резултата още в деветата минута, когато Гонсало Игуаин се измъкна на позиция сам срещу вратаря и стреля над плонжа на Вивиано, забивайки 21-я си гол за сезона в Калчото.

В 18-та минута Барето фаулира Албиол в пеналта на моряците и Орсато посочи бялата точка. Лоренцо Инсиние пое отговорността да изпълни дузпата и бе точен.

В самия край на първата част Карбонеро проби по дясното крило и с пас по земя намери Корея непокрит в пеналта, а аржентинецът реализира.

Малко преди да изтече първият час игра, Даниеле Орсато изгони Матия Касани от домакините, показвайки му втори жълт картон за нарушение срещу Инсиние.

Минута по-късно Марек Хамшик преодоля цялата защита на домакините и вкара трети гол за Наполи.

В 73-та минута Едер върна един гол след асистенция на Рики Алварес.

Резервата Дрис Мертенс уби интригата в 79-та минута, вкарвайки след асистенция на Кайехон. Така бе оформен крайният резултат. Наполи записа пета поредна победа в Серия А и остава лидер с 47 точки в актива си.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biserms
24.01.2016 19:14

Наполи се вижда, че ще хвърлят всички сили за Скудетото тоя сезон. Определено ще са ни най-големия конкурент, но мисля, че ще ги преборим, най-малкото защото имат гостувания на Лацио, Рома, Юве, Интер и Фиорентина през пролетта, а ние сме домакини и на Рома, и на Наполи, и на Интер, и на Лацио, имаме само с Милан и Фио гостувания.