Григор пример за чупене на ракети

07:13
Григор пример за чупене на ракети
Григор Димитров приключи участието си в откритото на Австралия, но отново има повод за коментари на мачовете му в Мелбърн.

Най-добрият български тенисист попадна във видео с подбрани моменти от атрактивно чупене на ракети. В Anatomy of racquet smash Димитров присъства с изпълнението си от осминафинала в откритото на Австралия преди година. Тогава Григор загуби в много оспорван мач, а начинът, по който строши ракетата си, впоследствие бе определен за №1 от феновете, които непрекъснато разпространяваха видеото в социалните мрежи, пише "24 часа".

В клипа с чупенето са също водачката в световната ранглиста Серена Уилямс и добре познатият у нас Маркос Багдатис. Седнал на пейката за почивка, кипърецът унищожи за кратко време 4 ракети.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
24.01.2016 12:02

Това с чупенето на ракети винаги съм го смятал за рекламен трик.Най-вероятно от марката плащат пари на тенисистите за да чупят.Извода е прост:счупи ракета-купи си нова.Само Южни където си разби ракетата в главата,другите са пози.

sundza
24.01.2016 11:57

Не, далеч не ги сравнявам, просто ме изкефи играта на Симон днес - без притеснение срещу кого играе, спокойно изчакващ момента за атака и като цяло разстрои играта на Джокович. И това трябва да прави всеки, който иска да върви нагоре и да измества големите. Епизодичните победи са хубаво нещо, но трябва постоянство, ако иска класиране в челото.

kimi90
24.01.2016 15:37

Независимо на кой турнир играеш, ако искаш титлата трябва да победиш най-добрите. Григор е победил веднъж Мъри и Джокович- така няма да стане. Да не говорим, че за да повиши ранкинга си и най- вече за да го запази след това- изисква се страшно постоянство, което той за съжаление не показва.

persie1992
24.01.2016 14:11

Айде бе Григор не игра ли невероятно на Уимбълдън през 2014, или да победиш АНДИ МЪРИ В АНГЛИЯ 3-0 сета не е постижение. Симон е на 31 и най-доброто му постижение е четвърфинал от ГШ. Тепърва ще има добри резултати от Григор на турнир от голямата четворка, сега като вдигне ранкинга до РГ и Уимбълдън ще срещне съперници от ранга на Фед и Мъри в по-късна фаза. А това как ,,било важно да играеш добре на мачовете от ГШ'' не знам казал ли го е Джокович, ама през 2013 той се конкурираше с няколко човека за първото място а турнир, даващ 1000 точки не знам дали не е важен, ти ми кажи. То и Раонич миналата година си извоюва добри резултати и висок ранкинг от подобни турнири, а не от изяви на Голям Шлем.

El_Fenomeno_9
24.01.2016 13:23

Симон е от хората , които винаги могат да объркат сметките на големите , те имат ОГРОМЕН потенциал и са от така наречените пердета . При тях въпроса е само да получат вдъхновение и желание за игра . Докато пък при нашия Григор го има желанието , но пък го има спичането - има и такива играчи , всичко е до психиката .... Аз никога няма да забравя как Симон водеше 2-0 на същия този Аустрелиън Оупън 2011 на невероятния тогава Федерер , просто за да го обърне Федерер трябваше да покаже извънземен тенис и някак си успя ... А този , който казва там как Гришо победил Джокович в Мадрид е нелепо , дори самият Джокович днес на интервюто си го каза - важното е да играеш добре на мачовете от Големия шлем , Симон го е правил многократно срещу най - големите и дори е постигал победи срещу тях на голямата сцена , аз лично не вярвах че днес е способен на нещо повече , предвид че не е в много добра форма , но точно за това можеш винаги да се опариш от играчи като Фонини , Монфис , Симон , Сепи , Вердаско и доста други , защото са пердета

sundza
24.01.2016 09:31

Не знам за какво е пример Григор, но в момента Симон дава пример как трябва да се играе срещу световния номер 1. Прекрасен тенис и от двамата, но ако за Джокович това си е нормално, то Симон прави невероятен мач и не отстъпва по нищо на шампиона.

persie1992
24.01.2016 11:01

Е той Гришо победи Джокович в Мадрид...