Гонзо: Решението на СТК е смешно, Стойчо Стоилов е наглец (видео)

14:38
Гонзо: Решението на СТК е смешно, Стойчо Стоилов е наглец (видео)
„Решението на Спортно-техническата комисия към БФС бе смешно и абсурдно”, това заяви спорният директор на Левски Георги Иванов пред клубната телевизия на „сините” по повод анулирането на всички резултати на Литекс. Вчерашното решение на СТК да анулира всички резултати на ловчанлии от началото на сезона заради изхвърлянето им от А група остави столични на пет точки зад лидера Лудогорец.
 
„Решенията, които се взеха за изваждането на Литекс бяха след края на първенството и е абсурдно да се взимат точки както на Левски, така и на другите отбори, защото в този случай ощетени са и Берое, и Локомотив Пловдив, както и други”, обясни Иванов.
 
Спортният директор на столичани коментира и изказването на главния мениджър на Литекс Стойчо Стоилов, че „оранжевите” за извадени от А група заради проява на политически натиск от страна на собственика на Левски.
 
„Ако трябва да отговоря на този наглец Стойчо Стоилов ще го направя по следния начин – той беше човекът, който извади отбора си от мача. Никой друг не му е виновен. Второто нещо, което трябва да се отбележи, че ако гледаме по закон футболистите на Литекс бяха извадени от Стойчо Стоилов, който няма никаква длъжност в този футболен клуб. Така че на практика това се води като самоволно напускане на играчите. В правилника пише – една година лишаване от състезателни права и 2 500 лева глоба. Третото нещо, което искам да попитам е при положение, че изкарваш един отбор от групата и му взимаш лиценза за първенството как продължава за Купата, защото двете неща са свързани. Ако един футболист получи червен картон за Купата, може ли да играе за първенството в следващия кръг – не може. Значи нещата са свързани”, допълни още Иванов. 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
23.01.2016 16:54

До коментар [@comment 1868347] от [@user Notlike]:

телевизия нямаш ли си ?

LEVSKI_IYI_14
23.01.2016 16:04

Така точно, и според правилниците не трябва да се анулират резултатите на Литекс!