Байерн не допусна изненада на старта на втория полусезон (видео)

23:28
Байерн не допусна изненада на старта на втория полусезон (видео)
Отборът на Байерн Мюнхен започна с победа втория дял на немската Бундеслига, след като се наложи като гост над Хамбургер ШФ с 2:1.
 
Успеха на баварския колос донесе Роберт Левандовски. Полският нападател откри резултата от дузпа в 37-ата минута, а точно след час игра добави втори гол на сметката си, за да сложи точка на спора. Попадението за ханзеатците отбеляза Шаби Алонсо, който си вкара автогол в 53-ата минута.
 
Така Байер увеличи актива си на върха в класирането на 49 точки, а Хамбургер остава на 10-а позиция с 22. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
23.01.2016 16:43

Байерн не допусна изненада - отново тръгва с мъки срещу слабаците ...

sksw
23.01.2016 16:01

Ако пуснем Байерн в Англия, картинката ще е още по-фрапираща, след като бие Арсенал с 5 гола, си представи какво ще направи останалите отборчета там, с оглед на това че Арсенал са може би най-силни в момента. Изобщо какво съм тръгнал да се обяснявам и аз.

norwich_ajax
23.01.2016 08:37

Хаххаа са погледнах, че ралзликата между Байерн и 4-тия е 20 точки *lol**lol**lol* Англия - разлика между 1вия и 4тия - 5 точки, Испания - разлика между първия и 4тия - 7точки, Италия - разлика между 1вия и 4тия - 6 точки*tongue*

sksw
23.01.2016 15:57

А защо не погледнеш разликите между другите, без да включваш Байерн разбирач ? Защото ако не си разбрал, да ти кажа, че немското не е само Байерн и не е само битката за 1во място *smile* Да не говорим, че ако пуснем немските тимове от челото срещу отбори от Англия извън топ3 там, ще ги спукат от бой. Последните години ако си гледал ШЛ щеше да го знаеш. НЕ забравяй, как непостоянното и не толква уж силно Шалке поизпоти Реал предния сезон, как Дортмунд бе на косъм от това да ги изравни от 3:0 за Реал и то в сезона в който Реал взе 10-тата. Не забравяй как този сезон Леверкузен поизпоти Барса доста. Байерн дори не ги смятам засега. Волфсбург които набиха великите Юнайтед и ги отстраниха от ШЛ. Айде моля ти се. Немското може да няма конкуренция за 1во място, но е може би най-силното първенство откъм отбори. В Испания кои са ти великите тимове ? Барса и Реал, тук там Атлетико ако се съживи. Другите са пълна мистерия. В Англия всичките са толкова зле, като почнеш от Челси, през Юнайтед и стигнеш до прехвалените Сити. Кажи ми един постоянен английски тим, но в истинския смисъл на думата ? В последните години английското може да е с голяма конкуренция вътрешно, но е супер слабо откъм топ тимове. Топ тимовете им биват унищожавани още на 1/8 и 1/4 финалите. Не виждам защо си правиш труда да ни убеждаваш в своите погрешни теории, след като дори съм сигурен, че не си изгледал нито 1 мач от немското. Там хората играят атакуващ футбол, който те кара да изпитваш удоволствие, не като в Англия да ми паркират рейсовете и да правят някакви безсмислени центрирания.

IvailoGeorgiev
23.01.2016 12:12

Яко! И какво можем да направим по въпроса ?

norwich_ajax
23.01.2016 08:34

Тва тъпо първенство пак ли почна ? Баси скуката са тва и френското първия на 12 точки пред втория и всяка година едно и също *lol**lol**lol*