Стойчо Младенов отказа оферта на египетски клуб

12:01
Стойчо Младенов отказа оферта на египетски клуб
Стойчо Младенов е отказал наскоро оферта от елитния египетски Петроджет. Наставникът е бил потърсен преди около две седмици от двама представители на отбора, който се намира на 7-о място от 18 отбора. Предложението към Стойчо е било да поеме Петроджет в най-кратки срокове и да сключи договор от 1 февруари. На 58-го-дишния специалист му е била предложена доста добра заплата, както и допълнителни бонуси при победа и успешно представяне в шампионата. Младенов обаче е отхвърлил офертата, пише вестник "Тема спорт".

За последно той бе треньор именно в Египет - на Ал Итихад. Стойчо обаче се задържа само 4 месеца на поста и напусна, след като се оказа, че клубът изобщо не му е плащал заплата. Треньорът хвърли оставка след загуба с 0:5 в първенството. Преди това Младенов води ЕНППИ от декември 2009 г. до средата на 2011 г., като бе на крачка от това да вкара отбора в африканската Шампионска лига.

През последните два месеца Стойчо на няколко пъти изрази подкрепата си към намеренията на Гриша Ганчев за ЦСКА и призова за възможно най-бързо връщане на отбора в А група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация