Валдес се сбогува с феновете на Юнайтед

15:25
Валдес се сбогува с феновете на Юнайтед
Виктор Валдес напуска Манчестър Юнайтед. Днес вратарят сподели в официалния си профил в "Туитър":

„Благодаря на всички за подкрепата в тези месеци на усърдна работа, които никога няма да забравя! Ще се видим скоро!“.

Най-вероятно бившият страж на Барселона ще доиграе сезона като преотстъпен в отбора на Стандарт Лиеж, твърди "Индипендънт".

От началото на настоящия сезон Валдес не бе записал нито едно участие в първия тим на Манчестър Юнайтед заради обтегнати отношения с мениджъра на тима Луис Ван Гаал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Berrba
23.01.2016 10:25

Много исках да се наложи но уви-дерзай Валдес*devil**devil**devil***ball**goal*

aa4opz
22.01.2016 05:37

абе как ще сравняваш валдес с симон..човека беше стълб на вратата на барса ..световен шампион..2 пъти шампионска лига ..колко титли и купи в испания ...а вратаря на ливърпул ...всеки 2 ри корнер ..гол ...ако ливърпул могат да вземат валдес ..Направо ще ударят бинго ..и той не е много стар има поне 2 ..3 сезона още голям футбол ..вярно ..не е във форма ..но ще влезе само за 2 ..3 мача..

NoDiggity
21.01.2016 20:50

Кофти, че Ван Гаал не му даде шанс, защото колкото и да го плюят от престоя му в Барса, за мен си е един топ вратар и то с огромен опит. Нооооо с изявите на Де Хея последните 2 сезона просто няма как... прави нечовешки спасявания просто. Дано Валдес го вземе някой по-голям отбор

Amateur1878
22.01.2016 10:54

Лекенце излезе Валдес, приятел. Говоря за онези мрънканици за това, че не играел редовно. Е той като дойде в Юнайтед какво е очаквал - да измести по-младият и добър Де Хеа ли!? Хайде стига. Няма дори за какво да му благодаря на Валдес. Точно обратното - той трябва да благодари на Юнайтед за това, че го приюти и му плащаше нечовешка заплата. Малко са тези вратари на 34 години, които са били контузени сериозно и хем не играят, хем са в голям отбор, хем получават супер заплата. Хубаво е, че се маха и че освобождава бюджет за заплати.

MaLkO_LuD94
21.01.2016 18:49

Като гледам на Ливърпул им е нужен вратар що не го вземат *erm*