Арсенал преговаря за халф на Гладбах

11:27
Арсенал преговаря за халф на Гладбах
Ръководството на Арсенал е стартирало преговори за трансфера на полузащитника на Борусия Мьонхенгладбах Гранит Джака. За това призна самият футболист в интервю за "Tor Fabrik".

Пред изданието швейцарският национал дори сподели, че вече е разговарял с играча на топчиите Франсис Коклен относно това дали е склонен да му отстъпи любимият му номер 34.

"Това бе първият номер, който взех като професионалист в Базел. След като дойдох в Гладбах го взех от Амин Юнес. В момента в Арсенал този номер се носи от Коклен, но вече разговарях с него и той ми заяви, че няма нищо против да вземе друг", обясни Джака.

За да привлече 23-годишният швейцарски национал, ръководството на Арсенал ще трябва да заплати близо на 37 милиона паунда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wengerout
21.01.2016 12:29

Това е доста тъпо според мен.Да се свържеш с някой футболист, за да го питаш дали като дойдеш в отбора, можеш да му вземеш номера...Като нов би трябвало да си малко по-стеснителен, а не още преди да си стъпил на тренировъчния терен да се разпореждаш.Ако съм на Коклен, никога няма да му дам номера си, дори да не ми пука за тъпото число.Въпрос на принципи.
А иначе това колко е вярно, можем само да гадаем.

Rezors
21.01.2016 14:09

Абе не си и ти много прав,има много играчи,които вярват,че определено число,ритуал или нещо подобно им носи добър късмет. Повечето от играчите си имат любими номера и искат да си играят с тях. Имаше едно такова изследване,което доказа,че спортисти,които за дълго време са играли с един номер и при трансферирането им в друг клуб и смяна на номера,формата им спада много рязко,защото чувстват липсата на късмет,които им е носил предишния номер. Всичко е до психиката. *smile* А иначе Гранита ще ви е от полза,и то голяма. Доста борбен и интелигентен играч,а и смятам,че е доста по-класен от голяма част от полузащитниците ви.