Литекс: Няма да се примирим с тази неправда

20:00
Литекс: Няма да се примирим с тази неправда
"Няма да се примирим с тази неправда. Обмисляме да заведем дело срещу БФС за пропуснати ползи от това тяхно решение", обявиха от Литекс чрез изявление на официалната си страница, след като по-рано днес Изпълкомът към БФС потвърди, че оранжевите ще бъдат извадени от състава на "А" група.

Президентът на БФС Борислав Михайлов обяви, че специално създадената комисия по казуса е потвърдила, че Изпълкомът няма как да променя и отменя решения на комисиите, което означава, че няма как Литекс да бъде оставен в елита. Ловчанлии обаче не приемат това решение за справедливо и заявяват, че ще продължат да търсят справедливост.

"Няма да се примирим с тази неправда. Това е тежък удар срещу един винаги коректен и изряден клуб, срещу състезателите, голяма част, от които са национали, срещу най-добрата школа за таланти, срещу цял град… Ще предприемем нужните правни и административни действия, за да търсим справедливост в следващи и по-висшестоящи съдебни инстанции, наши и международни. Обмисляме да заведем дело срещу БФС за пропуснати ползи от това тяхно решение. При всички положения ще се борим докрай", заявиха от оранжевия клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Man_Red
21.01.2016 07:49

тва се нарича наглост, уважаеми дами и господа

night_wolf1984
20.01.2016 23:56

Много важно по смешно решение няма сега ги вадят от А група....другата година ги връщат....много умни хора в БФС.Направо гений*smile*От това ще намажеЛитекс ще си направят пак силен отбор и пак ще са добре другата година....като продадът някой играч за милио и .пак ще са на печалба....и всички ще са доволни....Разбирам Лескарите да се радват да накажат Лудогорец,но Литекс със какво им пречи незнам...освен,че ги шамари редовно.....ако можеха и за купата щяха ги върнат,,ама щеше да е прекалено нагло и очевадно вече.Но правилата са си правила и трябва да се спазват...само,че БФС постоянно ги сменя и си ги тълкуват по техен начин......абе капацитети са тея хора с перуки и плешивци....пусни им Преслава....сипи им уиски...и конгреса е готов,без това са там за безплатното ядене и пиене......нищо,че футбола ни едвам диша....трябва само някой да натисне копчето и мъките да спрат!!!

madridista98
21.01.2016 11:07

Абе айде обясни ми левскарите за какво могат да се радват? Може би защото победихме Литекс като гост и направихме Х като домакин, а в последния кръг губехме с 0:1 и имахме дузпа + 2ма души повече за цяло второ полувреме, когато обрата щеше да стане пълен. Или да се радваме за отменения гол в Ловеч при резултат 0:0, или да се радваме, че въпреки бойката игра и равните точки с Разград на полусезона, сега ще ни се отнемат точки и ще изоставаме с 5. Айде обясни за какво да се радваме ?

Chelsea86
20.01.2016 23:50

Неправда? След 10 годишно бавене за изхвърлянето на ЦСКА във В група това е едва второто спазване на правилата... Всички искат спазване на закона само когато не се отнася за техния отбор...

night_wolf1984
21.01.2016 00:37

Забрави и Локото,който бяха наказани въпреки,че имаха по малко дългове от вас*smile*

Kalinho
20.01.2016 21:32

само като им чета декларацийката и се чудя може ли да има толкова нагли и безочливи хора. Отбора с най - много купени мачове, на домакинствата яко родната милиция ни пази, тежък удар срещу цял град пък на стадиона има няма 100 човека. Ако някой ги подкрепяше защо няма някой протестиращ и без това сега е модерно...

Man_Red
21.01.2016 07:51

Левски представиха план за погасяване, а Локото бяха буквално изоставени на улицата от Гигов без пари, нито план можеха да изработят, нито нищо. Ся загря ли бавни ми приятелю?

night_wolf1984
21.01.2016 01:46

Като е модерно....ходи протестирай пред парламента....да те видим ти дали ще събереш един файтон хора,ехехе*smile*

j_mourinho
20.01.2016 21:24

*lol* Къде е неправдата?Сигурно БФС се появиха на терена и започнаха да привикват футболистите да се прибират в съблекалните.