Лудогорец с убедителен успех над Фортуна Дюселдорф

18:47
Лудогорец с убедителен успех над Фортуна Дюселдорф
Отборът на Лудорец постигна успех с 3:1 над тима от втора Бундеслига Фортуна Дюселдорф в контролна среща играна в турския курорт Белек.

Попаденията за орлите бяха дело на Клаудиу Кешеру в 35-ата минута след хубава акция на шампионите. В 65-ата минута Вандерсон вкара за 2:0, а третото попадение дойде в 72-ата минута след удар на Абел Анисе. В последните секунди на мача Фортуна отбеляза почетно попадение дело на Бебоу.

Мачът започна с лек превес за Лудогорец, като още в 1-ата минута Марселиньо опита удар, но извън рамките на вратата. В 5-ата минута отново бразилецът стреля, но не успя да открие резултата. Последваха няколко добри ситуации пред вратата на Милан Борян, като в 22-ата минута нападателят на Дюселдорф Ван Динен не успя да реализира. В 35-ата минута звездата в атаката на Лудогорец Клаудиу Кешеру вкара за 1:0 след хубава акция на шампионите.

На почивката Георги Дерменджиев направи 11 смени. Аргилашки замени Милан Борян, Витиня влезе на мястото на Минев, Керчев замени Козмин Моци, а Натанаел смени Ангуло. Дяков влезе на мястото на Лукас Саша, Анисе на румънеца Препелица, Василев на Лукоки, а Вандерсон замени Марселиньо. Александров замени Кафу, а Кишада - Кешеру.

Второто полувреме започна доста равностойно. В 50-ата минута Вандерсон пробва удар, но топката мина извън рамките на вратата на Фортуна. Добрата игра на резервата Вандерсон донесе и втори гол за орлите. В 66-ата минута той реализира за 2:0. Шест минути по-късно и халфът Абел Анисе се разписа за класическото 3:0. В края на мача Фортуна отбеляза почетно попадение дело на 21-годишния Бебоу.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация