Славия разгроми Витоша Бистрица със 7:1

17:10
Славия разгроми Витоша Бистрица със 7:1
Славия разгроми със 7:1 третодивизионния Витоша (Бистрица) в първата си контролна среща по време на зимната подготовка. Двубоят на терена в комплеккса "Царско село" беше неофициален дебют за новия треньор на "белите" Александър Тарханов.
 
Витоша изненадващо поведе в резултата след четвърт час игра чрез Мариян Хаджиев. В 37-ата минута "белите" получиха правото да изпълнят дузпа, като ударът от бялата точка на Антон Карачанаков беше спасен, но при добавката нападателят изравни резултата.
Само 120 секунди по-късно Георг Илиев, който изигра първия си мач за Славия, подаде към Карачанаков и той даде аванс за "белите". До края на полувремето Ивайло Димитров направи резултата 3:1 след бърза контраатака и техничен удар от наказателното поле.
 
След почивката в игра влязоха много от юношите на Славия. В 66-ата минута Янис Карабельов, който лекуваше контузия в края на миналата година, реализира за 4:1, а четвърт час преди края автогол си вкара вратарят на Витоша.
 
До края на двубоя каращият пробен период литовец Мариус Папшис също се разписа, а крайното 7:1 беше оформено от младия талант Георги Йомов.
 
В срещата не взеха участие Дуде Ндонгала и Диего Фераресо.
В четвъртък отборът на Славия пътува за Анталия, където ще остане до 12 февруари. В Турция "белите" ще изиграят пет контролни срещи. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация