Днес Изпълкома на БФС решава съдбата на Литекс

09:46
Днес Изпълкома на БФС решава съдбата на Литекс
Заседание на Изпълкома на БФС ще има по-късно днес, от 15:00 часа, като това е и последната възможност четирикратният шампион на България Литекс да бъде върнат в „А“ група.

Дисциплинарната комисия отстрани тима от елита, а Апелативната отхвърли жалбата на "оранжевите", след като отборът бе изваден от терена по време на мача с Левски (1:0) през декември.

Членовете на върховния орган на БФС са разделени по казуса, въпреки че санкцията изпълнява точно наредбата. Механизмът за евентуална отмяна на наказанието е да бъде нанесена корекция в нормативната уредба на футболния съюз, пише "Труд".

Вероятно на заседанието ще дойдат не повече от 10 членове на Изпълкома, като останалите са в чужбина. Те са представили пред президента на БФС Борислав Михайлов пълномощни за гласуване по казуса, който се очертава да е основна точка от дневния ред.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Berrba
20.01.2016 07:47

Как ще решават като се изпокриха като мишоци*cry**cry**cry**devil**devil**devil*

FcB189928
19.01.2016 17:50

Кво го бават толко...днеска или утре все едно...се едно ги е страх да ги изхвърлят...или да ги махат или не...да зимат пример от Испания...Реал ги изхвърлиха от купата...е са Реал няма как да ги изхвърлят от Примера те играят всяка година 1/2 финал в ШЛ..ама все пак като направиха нередовност ги махнаха от купата....то цска махнаха тия ми ги бават с месеци...пълна катастрофа е всичко в БГ футбола *nerd*

DuX4o0
19.01.2016 12:37

Да се реши съдбата на Литекс ? Ниее е сигурно *joking**joking**joking*