Челси заменя Азар със звездата на Лион

15:51
Челси заменя Азар със звездата на Лион
Ръководството на Челси е готово да плати 35 милиона евро за нападателя на Олимпик Лион Александър Лаказет, съобщава "Fichajes.net."

24-годишният французин е спряган за трансфер на "Стамфорд бридж" в случай, че звездата на лондончани Еден Азар напусне клуба в близките месеци.

Както е известно, белгиецът е свързван с Реал Мадрид и ПСЖ, а потенциалното трансферно ембарго върху белия балет може да доведе до скорошна огромна оферта за десетката на сините.

Със сигурност Челси няма да продаде Азар за по-малко от 80 милиона евро, но подобна сума не е проблем нито на Реал, нито за Пари Сен Жермен.

Фактът, че най-вероятно лондончани няма да участват в Шампионската лига през следващия сезон, може също да окаже голямо влияние върху решението на Азар да смени клубната принадлежност.

Именно поради това сините вече работят върху привличането на Лаказет. През този сезон той реализира девет гола във всички турнири за Лион.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
18.01.2016 16:45

Предпочитам да вземем Гризман вместо Лаказет , но след ембаргото върху Атлетико (ако не се отмени) , ще е почти невъзможно освен с космическа сума да се вземе ключов техен играч

Drogba_d
18.01.2016 16:42

Единия е крило другия е нападател малко странно "звучи на негово място"

Nasko Chelsea_fan
18.01.2016 16:37

Добре нека се опитаме да вземем Лаказет, но трябва и с всички средства да се опитаме да задържим Азар, защото ако започнем да продаваме най-добрите си играчи няма да стигнем до никъде и ще се лутаме много дълго време в посредствеността като Пуул например.

j_mourinho
18.01.2016 16:10

Лаказет не е лош играч, вкарва много и има добра скорост, но в големите мачове е невидим.Срещу отбор като ПСЖ във Франция е напълно невидим.

dexter
19.01.2016 00:07

Гуркюф играе в Рен, свери си часовника *wink*

ComsteR
18.01.2016 16:48

Лион къде е, къде е Псж. Къде са Мота,Ди Мария,Пасторе и Верати и къде са Ферали,Гезали,Многоеба ли какъв беше там, не става с Гоналон и Гуркюф само, има много качества Лаказет и всеки който го прилапа, ще извади само плюсове.