Батков: Започва третият поход на Левски в Европа

10:38
Батков: Започва третият поход на Левски в Европа
Собственикът на българския шампион Левски Тодор Батков бе доста щастлив след победата на "сините" с 2:0 над ФК Баку и заяви, че пред тима предстои трети поход в Европа.

"Започва третият поход на Левски в Европа! Днес играхме с добър противник, но аз искам да се поклоня пред великата ни публика. Въпреки всичките спекулации, ние победихме и гледаме напред. Пожелавам успех и на останалите български отбори, искрено им го пожелавам. Честито на всички, които обичат Левски. Надявам се след мачовете за Лига Европа настроението в цялата страна да бъде още по-добро. Днес елиминирахме втори шампион на страна, надявам се да успеем да елиминираме и трети. Дано да имаме по-голям шанс и да играем отново в групите на Шампионската лига - ако не стане, тогава ще опитаме догодина. Хубавото е, че повишихме клубния коефициент на България. Надявам се след този успех напрежението да спадне. Всичко е добре, щом свършва добре", каза Батков.

"Гарантирано получаваме около 2 милиона евро за достигането ни до плейофа за Шампионската лига. В групите на Лига Европа също ще получим допълнителни приходи. Треньорът говори с младите - Хичо и Мариян, които бяха извън групата, като и им каза, че днес иска да заложи на опита, за да може Левски да играе поне още осем мача в Европа, в които да участват и те. Трябва да подхождаме към всеки съперник с уважение и без подценяване. Радвам се и честитя на цяла България! Двамата наши играчи, които са следени се представиха добре, но не искам да споменавам имената им. Имаме по двама играчи на всеки пост, така че се надявам да продължаваме добре и занапред", заяви още собственикът н Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DrunkMaster
06.08.2009 13:54

Що не си гледате работата бе чорбари, ние имаме вече 3 победи и 1 х, които нося коефициент за цаялата страна.Не мога да го разебра това вашето желание ЛЕВСКИ да отпадне *evil* Ша видим като пожелавахте на ЛЕВСКИ да отпадне дали пък вие няма да отпаднете (дано да не е така защото все пак съм БЪЛГАРИН, а вие с вашите надежди за отпадане на ЛЕВСКИ отново доказахте че сте турци)

RagnaroK
06.08.2009 11:35

Батков земи млъкни ,че си смешен !!! Успехи на Левски ,Цска ,Черно Море и Литекс в битките *wink* *beer*