Предлагат на Левски нападател от Серия "А"

08:57
Предлагат на Левски нападател от Серия "А"
Левски продължава търсенето на централен нападател, след като преди това удари на камък при преговорите с двама тарани. По информация на "7 дни спорт" на ръководството на сините му е бил предложен нападател от италианската Серия "А" и по-точно от предпоследния Карпи.

Треньорът на тима от Модена Фабрицио Кастори има в редиците си петима атакуващи състезатели, а предложения е такъв, който рядко се появява в игра. По всяка вероятност става въпрос за поляка Камил Вилчек, който през този сезон има само три мача и нито един гол.

Полякът пристигна в Карпи в началото на сезона като свободен агент, тъй като контрактът му с полския Пяст Гливице изтече. За последния му тим през миналия шампионат Вилчек има 20 гола в 35 двубоя, което е доста впечатляващо. 28-годишният поляк обаче не може да се наложи в Карпи и нищо чудно да е съгласен да си тръгне от борещия се за оставане в елита отбор.

Камил има договор с италианския тим до лятото на 2018 г., а цената му според transfermarkt е 700 хил. евро. Левски не може да си позволи да извади толкова много пари и ако се стигне до варианта с Вилчек, ще има различни бонуси и проценти в офертата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация