Барса напълни кошницата на Билбао, Суарес забоде хеттрик (видео)

23:32
Барса напълни кошницата на Билбао, Суарес забоде хеттрик (видео)
Отборът на Барселона разгроми Атлетик Билбао с 6:0 в мач от 20-ия кръг на испанската Примера дивисион.
 
Двубоят на "Камп Ноу" започна кошмарно за гостуващия тим. Още в самото начало на срещата стражът на баските Горка Ираисос спря непозволено Луис Суарес в наказателното поле и главният арбитър Матеу Лаос посочи бялата точка и прибегна до червения си картон. Така в 7-ата минута Лионел Меси се разписа от дузпа и откри резултата.
 
Точно след половин час игра Неймар удвои аванса на каталунците. Двата отбора се оттеглиха на почивка при този резултат, като на почивката Меси отстъпи мястото си на Арда Туран.
 
В 47-ата минута Суарес покачи на 3:0, а в 62-ата Иван Ракитич се разписа за 4:0. Малко по-късно уругвайският нападател на Барса добави втори гол на сметката си. Той бе точен и в 82-ата минута, когато реализира хеттрик и оформи крайния резултат.
 
Така Барселона излезе на 2-о място в класирането с 45 точки, на 2 от едноличния лидер Атлетико Мадрид, а Атлетик Билбао остава на 8-а позиция с 28. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MaLkO_LuD94
18.01.2016 14:26

Ами според мен на топ отборите в Англия им липсва класа и от там идват и затрудненията с по-слабите отбори и следователно оспорваното първенство *thumb_up* Ето едни Арсенал например разчитат основно на Санчес и Йозил да ама това не е достатъчно а и Арсенал е отбор в който обичайно се контузват най-добрите а нямате играчи които са способни и на 50% да заменят тези 2-мата *thumb_up* МЮ са същите разчитат на един Рууни който от години не става Мата също не е във форма самият факт че разчитат на Фелайни говори достатъчно колко безсилни са *smile* Ливърпул изобщо няма да ги коментирам от времето на Сисе и Барош не са имали дори приличен състав *thumb_up* Челси е може би отборът с най-добър състав но там класните играчи масово не са във форма като изключим един Вилиян който се старае то другите са трагедия и останаха само Ман Сити които също имат добър състав но са трагедии навън но въпреки това според мен те са основният фаворит за титлата *thumb_up* В Испания също има такива отбори ето едни Еспаньол в 2 мача ни скъсаха от ритане ако не си гледал мачовете можеш да си пуснеш да видиш за какви дърва говорим едни Атлетико срещу Барса и Реал също играят на живот и смърт всеки се бори просто не всеки успява да се противопостави на Барса и Реал а вече и Атлетико *thumb_up*

wengerout
18.01.2016 02:17

Ние играем три пъти за седмица по Коледа, сега две гостувания на Стоук на север и Пул, после домакини на Челси.А Барса минават през Билбао,Еспаньол и други тем подобни с по 5,6 гола с лекота и после кой ще е по-свежият отбор в ШЛ и защо другите отбори имали предимство пред английските.
Барселона е най-добрият отбор към момента в света, в това спор няма, но би ми било адски интересно те да играят с тази програма в Англия, където всеки отбор се бори със зъби и нокти и после да излязат в ШЛ за 1/8 финал....
За тези, които ще хейтват- не казвам,, че английските отбори са най-добрите, дори напротив, отстъпват сериозно, не казвам и че Барса не са добър отбор-в момента може би са и най-добрият, не казвам и че английското първенство е най-класно.Това, което казвам е,че е най-оспорвано и това е голям фактор за отборите им, когато играят в Европа.


18.01.2016 16:42

Венгере, проблема на вас ви е че нямате състав на нивото на барса и Реал, иначе и вие щяхте да прошляпате Сток с 3-4 на 0 и нямаше да ви е труден мача. Не мисли че в Испания се печели лесно ако не подходиш сериозно към мача. Ето същия хихон дето вчера ги унищожихме за 15 минути, есента ни извъртяха 0-0. Еспаньол пък спъна барса с 0-0, а се видя в два мача за купата че има разлика в класите. Валенсия са мегазле и вчера Райо ги изпусна, но те не се дадоха на Реал и барса. Депортиво върнаха 0-2 до 2-2 на Камп ноу, а Реал ги помете. Просто са ви слаби всички водещи отбори. Обаче твоите хора преди 10 години взеха титлата без загуба и направиха 49 мача без загуба, а това в Испания никога не е било. Ами Челси при Анчелоти мачкаха наред с по 5-6 дори 8-0 с Уигън и вкараха над 100 гола. Манчестър и те редовно биеха с по 4-5 и повече на 0 когато бяха фактор и в Европа. Слабите в Англия не са станали по-силни, просто уж силните вървят към тяхното ниво. Мога да ти гарантирам че един Еспаньол или Малага не са по-слаби от Уест Бромич или Саутхемптън примерно. И като казах Малага, те бяха последни и направиха 0-0 на Бернабеу и за малко и 0-0 на Камп ноу, но късен гол на Вермален ги прекърши.

ComsteR
18.01.2016 16:14

Стига вече оправдания, толкова си можете и вие, и другите напудрени отбори от Англия. В Испания качествените отбори не са малко, Севиля,Виляреал,Валенсия,Билбао,Ейбар,Депортиво и Селта. Като добавим и тези в криза Сосиедат,Малага се получава 9 отбора които в повечето случай, спъват лидерите както знаем, само два пъти е минавана границата от 99 точки за 86 сезона. 2012-Реал 2013-Барса Една Севиля примерно, взе победи срещу Реал и Барса, Виляреал взе три точки на Реал и една на Барса. Програмата също не е, по-малко натоварваща да нашата е заради изхврълянето ни от КК. Другото което, топ5 отборите с най-много контузии първенец, сме ние Барса също намира място в топ5.

wengerout
18.01.2016 13:11

Писах, но нещо май ми се изтри мнението.... Това за Арсенал и аз съм го казвал, но въпросът не е там. В Англия, за да спечелиш първенството не ти е необходима само класа и ако разчиташ само на това, то е много вероятно да не станеш шампион.Пример- Сити и Челси в момента може би имат най-добрите отбори като индивидуалности, но никой от тях не е пръв.Юнайте са печелили титлата с много смешни отбори и т.н. Барса чисто технически е много по-напред от отбори като Стоук, да, но нали се сещаш,че те футбол няма да играят?В Англия през годините е имало адски трудни гостувания на отбори като Фулъм,Бирмингам,Мидълсбро,Съндърланд(до преди няколко години),сега има Стоук,Нюкасъл и т.н. Където това, че имате Меси,Суарес и Неймар няма да е достатъчно, защото играта ще бъде много по-различна и тези футболисти едва ли ще могат да покажат това, на което са способни. Тази игра от Барса, която виждаме сега, може да я виждаме само срещу по-големите отбори, които са в Европа.Не ми се вярва да гостувате през 3 дни на 19-тия и 15-тия примерно, които са на 2,3 точки в класирането и да си играете красивата игра, няма как да стане.

MaLkO_LuD94
18.01.2016 02:52

Просто разликата м/у Барса, Реал, Байерн и останалите е доста голяма не си мисли че тези отбори ще се озорят много с Ливърпул и Сток сити да може би ако са в Англия ще допускат повече грешки но не мисля че ще им е особен проблем да спечелят ВЛ поне в момента стоят така нещата *thumb_up* Както беше казал някой Арсенал са първи не защото са много силни а защото са най-малко слаби отборите *thumb_up* А програмата на Барса не е по-малко натоварена преди ШЛ просто МСН правят така че повечето мачове да изглеждат протоколни пожелавам ти в Арсенал да има такова трио и ще видиш как тези уж трудни гостувания няма и да ги усещате *thumb_up*

MaLkO_LuD94
18.01.2016 02:10

Наставникът на Барселона Луис Енрике коментира травмата, която получи Лионел Меси при победата с 6:0 над Атлетик Билбао. Специалистът обясни, че не обича да рискува с никого и добави, че в понеделник ще има повече яснота за състоянието на аржентинеца.

„Меси ще мине прегледи в понеделник. Получи разтежение. Нямаше смисъл да рисувам. Не обичам да рискувам с никого, още повече с Меси“, каза Енрике.

gordon_shumway
17.01.2016 23:46

Този сезон е доста оспорван и за 2-те нападателни тройки - Меси, Неймар, Суарез и Роналдо, Бензема, Бейл.
Току-що разгледах статистиката и ет окакво пресметнах:
МНС - 49 мача, 4165 минути, 44 гола, 17 асистенции
РББ - 50 мача, 4053 минути, 45 гола, 16 асистенции

Banditos
17.01.2016 23:36

Какво стана с Меси пак да не се контузи нещо?

MaLkO_LuD94
17.01.2016 23:39

Говори се за някакъв мускулен дискомфорт но според мен Енрике го извади да му даде малко почивка предвид тежката серия от мачове която ни чака все пак да не забравяме че той игра и срещу Еспаньол *thumb_up*

MaLkO_LuD94
17.01.2016 23:34

С този мач започна една доста тежка серия от мачове за Барса в които ако си вземем своето ще е много добре старта е повече от добър макар и срещу 10 човека *thumb_up*