Ирански клуб позлатява Ники Михайлов

12:37
Ирански клуб позлатява Ники Михайлов
Колосална оферта от Иран мъти главата на Николай Михайлов, съобщава "Стандарт".
 
Родният страж е получил умопомрачително предложение, което се равнява на шестцифрена заплата месечно. Контрактът е за шест месеца. Спекулациите са, че неназованият клуб е Персеполис, който е сред грандовете в местното първенство и даже се бори за титлата. Все пак най-вероятно юношата на Левски ще отхвърли предложението. Негов приоритет е да продължи кариерата си в някой отбор от сериозно първенство в Европа. Ники скъса договора си с турския Мерсин наскоро и в момента е свободен агент. 
 
Интересното в случая е, че в иранското първенство вече рита един българин. Това е Георги Георгиев, който пази на Гостареш. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kermo
16.01.2016 17:03

Скъсал с Мерсин...Биха му шута след назначаването на Бюлент Коркмаз,на Николайчо спряха да му дават да носи и котусите на тренировка и реши да си тръгне...Сега чака оферта от някой гранд *cigarette*

night_wolf1984
16.01.2016 13:51

Ахаха...тоя го изгониха от турски слабак и сега в Иран...ще се залага редовно за загуба на Персеполис и получени голове.От синковеца...няма по некадърен вратар в България за цялата ни футболна история...ама татю е в БФС все ще му намери отбор....да си стяга багажа..но да не забрави чалмата и феса....некадърник!!!