\"Синя\" радост: Левски тресна ФК Баку и влезе в групите на Лига Европа

22:24
\"Синя\" радост: Левски тресна ФК Баку и влезе в групите на Лига Европа
Левски победи ФК Баку с 2:0 и се класира за четвъртия предварителен кръг на турнира за Шампионската лига. С този си успех "сините" си осигуриха участие в групите на Лига Европа, където шампионите на България ще играят в случай, че не преодолеят следващия си съперник в най-комерсиалния турнир.

"Сините" започнаха колебливо срещата, но с течение на времето възпитаниците на Достанич пробваха да упражнят натиск над своя противник. Жоазиньо и Зе Соарес тормозеха азерите по фланговете, но първият получи няколко силни удара от играчи на ФК Баку и в 40-а минута бе заменен от Тасевски.

Шампионите на Азербайджан пробваха да изненадат Левски на контратака, но Алмейда изглеждаше доста изолиран в нападението на ФК Баку и не успяваше да затрудни Топузаков и Рабех.

Левски за малко да отбележи в 20-а минута, когато Зе Соарес подаде чудесно топката хоризонтално на голлинията, но Христов и Йовов не се разбраха кой да засече коженото кълбо в мрежата.

След фаул в края на първите четиридесет и пет минути Бардон се измъкна от защитата на противника и от няколко метра от малък ъгъл, шутира встрани от вратата на Сисоко.

През второто полувреме гостите започнаха смело срещата и в първите минути след почивката феновете на Левски на няколко пъти изтръпнаха след далечни удари на противникови футболисти.

Въпреки това "сините" продължиха да са по-активният отбор на терена и безкрайните им атаки се увенчаха с успех в 64-а минута, когато Дарко Тасевски навърза двама бранители на границата на пеналта и по този начин изведе Христо Йовов сам срещу Сисоко. Крилото на Левски не сбърка и с лек прехвърлящ удар взриви трибуните на стадион "Георги Аспарухов"-1:0.

Футболистите на ФК Баку се хвърлиха да търсят изравнителен гол, но успяха само да упражнят само териториален натиск над българския шампион. Ратко Достанич вкара Лусио Вагнер на мястото на Йовов и бразилецът заигра като ляв външен халф. Неговото присъствие повлия добре на Левски. Десет минути преди края именно Вагнер подаде добре на Тасевски малко пред границата на наказателното поле, македонецът пусна прекрасен извеждащ пас за Георги Христов, който успя да бутне топката в мрежата. Пловдивчанинът вкара във втори пореден домакински мач на Левски от евротурнирите, а Тасевски доказа защо слуховете, че е бил пробит преди първия мач, са абсолютни лъжи, родени от болни мозъци.

В крайна сметка левскарите удържаха своята преднина и заслужено се поздравиха с успеха.

Левски-ФК Баку - 2:0

1:0 Йовов - 64 мин
2:0 Христов - 80 мин

Левски:
Петков, Миланов, Рабех, Топузаков, Минев, Сърмов, Бардон, Йовов (Вагнер \'78), Зе Соарес (Ортега \'81), Жоазиньо (Тасевски \'40), Христов

ФК Баку: Сисоко, Барбоса, Борет, Батез, Скулич, Алмейда, Перес, Рамим, Солтанов, Савинов, Сойич

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

likata
06.08.2009 14:20

Много грозна победа.Честито се пак.Стая игра нищо няма да излезе от тук нататък.

fawlty_towers
06.08.2009 12:55

Истината е, че треньора на азерите ги провали...излезе с грешна тактическа схема, като имаше само 1 нападател, и играта им беше предимно дефанзивна. Трябваше отначалото да търсят гола докато наще бяха още вдървени, а те ги оставиха да си играят играта..нали знайте - един отбор играе толкоз, колкото му позволява противника. С тая игра за никаде не сме - и двата гола станаха напълно случайно, породени от детински грешки на защитата на Баку. Все пак честито, но с такава игра ШЛ не чакайте.

omonigotemile
06.08.2009 12:47

torres_228 какво очакваш от ниско интелигентни хора-има ги и левскари и цесекари. Червените обаче доказват напоследък, че са по-глупави-какво ли не пращаха в подкрепа на беларуски, азербейджански и какви ли още не отбори, КОИТО ИГРАЯТ ПРОТИВ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР. Сега цесекарите ще започнат да говорят колко слаби са били всъщтност азерите, как съдята дал жълт картон в първата минута на Алмейда и така решил мача, защото разбира се е подкупен и тн. А и разбира се колко слаби са предстоящите съперници на Левски- което аз мога да кажа спокойно, че не е точно така. Никой български отбор няма правото да се смята за по-силен от шампиона на Кипър или Австрия. Цесекари смешни аз съм бил в Австрия и знам каква е базата на Залзбург и какви са нашите-разликата от земята до небето в полза на австрииците. Да не говорим колко пари се наливат в отборите от Кипър и тн. Левски не е фаворит срещу тези 2 отбора. Другите 3 сме задължени да бием!

torres_228
06.08.2009 10:11

Левски вкарат ли гол 1вите 30 мин ма4а е ясен . 2:0 , Познато... Х навън и геройско отпадане на ГейАрена пред 5-6 хляди мазохисти. 60-тата минута идва, гол на Алмейда от 50 метра и ЧЕСТИТО ОТПАДАНЕ! , как искам Левски да отпаднат , Левски няма сили да отстрани азерите, просто такива са ни отборчетата смешни.. И още хиляди такива коментари имаше.. Та, мисълта ми е, къде са тези хора в момента.. Защо не се явяват ,за да ги видим колко са смели , за да им чуем какви ще бъдат оправданията им сега ?! Както и онзи ФиЧо ЦсКа , къде си бе ,пич, нали щяхме да говорим ,къде си ? И онзи челси18 .. ?!

zuio
06.08.2009 09:52

Браво на момчетата,играха добре особено през второто полувреме а дано да играят така и за напред и да ги гледаме в ШЛ img037.gif7: *party*

samomanutd
06.08.2009 09:45

дано 4ерното море бият псв ако стане с 2 на 0 6е е феноменално в бг единствено 4ерно море се развива скор може да стане отбор като псв, ,фенербах4е,панатинаикос и още там други на тва ниво

torres_228
06.08.2009 09:25

Евала ма всички празнуващи и радвищи се ,за победата на българския шампион снощи, ЛЕВСКИ ! Хубаво е ,че всички с изключение на едно тъпо свинче (fucklewskiotzad) ,се радваме за първия отбор влязал в Европа тази година. Да ни е честито и да продължаваме напред. Незнам какво не ви хареса в играта на Левски ?! Може би през първото полувреме бяхме малко предпазливи, да, факт! Но през второто показахме играта ни преди 2 години ,дори и преди 4 дена за суперкупата ! Много подавания ,много хъс, много борба за първа топка ,себераздаване ,и 2 гола.. бих казал невероятно изработени 2 гола !!! Трябва да сме повече от доволни за тази ,толкова важна за българския футбол, победа ... Сега остават ЦСКА и Черно Море. Еми, и на тях няма да им е лесно днес, особено на моряците.. Без Сашо не ги виждам ,лично аз. Но все пак са се доказали ,че са много сърцат и борбен отбор и дано постигнат нещо довечера. А ЦСКА, ЦСКА ако могат да натиснат съперника в началото или нещо подобно и да вкарат гол ще е много добре... Но едва ли това е целта на Пенев... Успех ,все пак!

ivica
06.08.2009 08:30

Браво на Тасевски! Батков пак щеше да направи грешка и да го продаде.
Колко беше щастлив снощи Батков *joking* ЛЕВСКИ ЛЕВСКИ *devil*

Lucas_Podolski
06.08.2009 02:00

Поздравления на всички Българи! А на тези които днес предпочетоха азерите и циганите, пред българското, мога да кажа - Духайте супата...
Левски изигра един добър мач, доминираше през всичките 90 минути и не допусна класата на Г. Петков да бъде тествана. Видя се, че не играем напълно освободено и уверено, но това е обяснимо предвид угрозата да станем за резил.
Успех по нататък на Левски, както и на Черно Море и Литекс, ще си запазя пожеланията за цС*ка, защото според мен, фенове-нещастници като техните не заслужават футболна радост....

Vratarchety
06.08.2009 01:46

Честно да ви кажа според мен българските отбори ,когато играят срещу именити съперници и се очаква от повечето да паднат или са с малки шансове нашите отбори се навиват и играят докрай ,защото са необременени от това какво ще направят ! Така ,че според мен ако ни са по-силни съперниците ще е по-интересно за аудиторията , а ако са по-слаби съперниците ще се мъчим , притеснение и няма да е интересно на зрителите *joking* Ама ние сме футболни величини ,че се мислим ,че сме голяма работа срещу Азерите , Словаци ,Молдовци долу горе на тяхното ниво сме според мен , ама иначе отпадане от отбор от Латвия , Израел и така нататък мислим ,че е нелепо Къде летим може би ?!?

monte_carlo
06.08.2009 01:38

Браво на Левски за победата,но не бях впечатлен от играта *sad* С такава трудност да бием някакви азърбайджанци пффф.Надявам се жребият да не ни определи Апоел или Залцбург защото отпадането ни е гарантирано

RichardEvans
06.08.2009 01:19

Браво на Лесни, мисля че играха по - добре отколкото при Кокала. Все пак обаче е твърде рано да се каже, а и съперникът бе слаб

Успех в следващата фаза.
ЦСКА фен 4 LYFE!

gocktherock
06.08.2009 01:08

3 отбора в Лига Европа и 1 в ШЛ, ако стане бая пеене трябва да е *wink* *smile*

Sagazvamy
06.08.2009 00:26

Ейййй хубаво е, че към края останаха само истински фенове (на който и да е Български отбор). Левски заслужено продължават напред. Следващия съперник обаче, който и да е той - ще е по-силен. И "сините" трябва още да подобрят играта си, ако искат пак да играят в ШЛ. Появяват се и проблеми с контузени играчи, на които трябва да им се търси алтернатива. Днес Тасевски беше над всички - изработи и двата гола. За Йовов и Христов не оставаше нищо друго, освен да вкарат топката в мрежата.
Вярвам, че утре ЦСКА ще скъса гъзеца на Дери Сити!!! Вярвам, че и Черно море имат своите шансове срещу безспорно далеч по-реномираните ПСВ.
Наздраве

lassitar2
06.08.2009 00:22

Честита победа на всички фенове на ЛЕВСКИ.Честита победа и на тези,който застанаха зад нас,независимо че се различават от пристрастията си,било то цесекари, черноморци ,литекс-фенове и прочие..Честита победа на всички БЪЛГАРИ!На тези които цяла вечер,а и цял живот са били против Левски,особенно когато играе в Европа,ще им кажа да се прегледат,или да си сменят гражданството,защото не могат носят името БЪЛГАРИН.Силно ще стискам палци за ЦСКА,ЧЕРНО МОРЕ И ЛИТЕКС..За мен на първо място е ЛЕВСКИ,след това БЪЛГАРИЯ..уСПЕХ

BlueAvalanche
06.08.2009 00:15

Ами вслучй,че наистина са ни това съперниците Апоел и Вентспилс са най-нежелани съперници според мен.Най-лесни ми се струват Дебрецен!!!

loko_fan
06.08.2009 00:13

в gong.bg , както и в sportal.bg се появи тази информация.Можете сами да я прочетете. Айде успех на всички играчи в играта winner. И стискайте палци за българските отбори , не се делете.Става въпрос за БЪЛГАРИЯ!!! *smile*

niki_hameleona1
06.08.2009 00:13

Залцбург не са в най-добрата си форма, така че мисля те не са най-опасните. Мисля, че Апоел са най-силния противник от изброените *wink*

loko_fan
06.08.2009 00:11

извинявам се , бъркал съм аз.Не е така , както си мислех.Вече са ясни евентуалните съперници.Информацията е официална.

Всички евентуални съперници на Левски:

Ред Бул Залцбург (Австрия)
АПОЕЛ (Кипър)
Шериф (Молдова)
Вентспилс (Латвия)
Дебрецен (Унгария)

може би само Апоел и донякъде Залцбург са проблем , но ще видим. *smile*

Vratarchety
06.08.2009 00:11

Гордааа Старааа планинааа до ней Дунавааа Синей ! Слънцееее Тракияя огряяява на Пиринааа Пламеней! Родино , Милааааа Родинооооо Ти си земен раааай ! Твойта прелес !!! .... Бъдете БЪЛГАРИ ПРЕДИ ВСИЧКО !!!!!

misho_lch
06.08.2009 00:09

Не съм от ЛЕВСКИ ,но се радвам за успеха им.Призовавам всички БЪЛГАРИ ,когато играе български отбор в евротурнири да не се делим на Левски,ЦСКА,Литекс ,Локо и др.

Doktorut
06.08.2009 00:07

Кой ще се падне няма голямо значение..общо взето отбори от един ранг. Аз предпочитам Вентспилс и Деберцен като отбори с по-скромни финансови възможности! Израелците и кипърците наистина хвърлят луди пари за футбол последните години! Важно е да се играе със сърце и с вяра в способностите!!!

loko_fan
06.08.2009 00:06

е да , Макаби стават непоставен и са много опасен съперник , но поне избягваме Апоел. Но ще видим де. И аз не съм на 100% сигурен , че е така , както пиша.То в следващите дни ще стане ясно. Но дано имаме късмет и да влезнем в групите.България ще спечели много от това. Мен лично много ме е яд , че се делим на фенове на Левски , на Цска или на други отбори. Аз лично съм фен на Локомотив Пловдив , но от все сърце желая и подкрепям всички български отбори , които учавстват в евротурнирите. Все пак става дума за БЪЛГАРИЯ *stop* И ми е много странно как може да има такива , които да пожелаха успех на Баку , вместо да подкрепят българския отбор (без значение той дали е Левски , ЦСКА или пък някой друг)

DreX
06.08.2009 00:05

plamo_85 е като не се паднат какво има ли някакво значение ? пак ще стане играта

plamo_85
06.08.2009 00:03

голям резил щеше да е ако Левси беше отпаднал, ама в другия кръг да не си мислите че ще ви се паднат Андорци или Азърбайджанци???

ip
06.08.2009 00:03

Ako зависи от моето викане,обещавам утре да с съдера гърлото в Бургас..Тръгваме на обяд утре от Варна,ако има други ентусиасти може да се срещнем пред стадиона *joking*

BlueAvalanche
06.08.2009 00:01

loko_fan нз аз си мисля че са тези които са с по-нисък коефициент иначе ,ако ти си прав става лошо защото Макаби отиват при непоставените *sad*

loko_fan
06.08.2009 00:00

Пример ще дам , че ако утре Черно Море успее да елиминира ПСВ това означава , че те със сигурност ще будат поставени в 4 кръг , тъй като ПСВ имат изключително голям коефициент , а Черно Море ще им го ползват за жребия. Искам да уточня , че тези коефициенти се ползват само за жребия в предстоящия кръг и за определянето на поставени и непоставени. А вече тези победи ще помогнат и за подобряване на собствения им коефициент , както каза по-долу BlueAvalanche за Шериф. А не че винаги ще го ползват този коефициент.

Vratarchety
05.08.2009 23:58

Обичай Левски Обичай България !!! За ЦСКА и Черно Море успехи им пожелавам от сърце въпреки ,че някой ЦСКАри ме дразнят! Хора, спрете се да се дразните Левски победи България победи дай боже утре ЦСКА и Черно Море и те да бият България пак ще победи пак ще се радваме всички !!! Спрете се с това !!!

BlueAvalanche
05.08.2009 23:58

За най-желан съперник бих обявил Дебрецен (Унгария) *smile* Иначе Шериф продължиха по правилото за голове на чужд терен и те също са преодолим отбор.Вентспилс като знам,че отстраниха БАТЕ не са сред моите фаворити за желан съперник.Имам малко впечатления от Залцбург,а що се отнася до Апоел -много неприятен отбор!!!Успех утре на цска и Черно море

Doktorut
05.08.2009 23:57

Никой няма да ни бие! Защитата е желязна! Централнта двойка играят много стабилно, а бековете са бързи и подвижни! В крайна сметка за да ни бият трябва да ни вкарат гол, а последните 4 мача не сме допуснали такъв! По новините съобщиха че Саша Симонович е подписал с Левски, класически плаймейкър който ще раздвижи играта с точните си пасове и поглед над играта! ЛЕВСКИ В ШЛ!!!

loko_fan
05.08.2009 23:56

нее. Апоел и Шериф елиминират съответно Партизан и Славия Прага. Това означава , че те веднага отиват в групата на поставените отбори , тъй като взимат коефициентите на Партизан и Славия.Същото стана миналата година , когато Бате Борисов елиминира Андерлехт и взеха техния коефициент и тогава се паднаха с Левски(левски бяха непоставени , а Бате тогава станаха поставен отбор , след като взеха коефициента на Андерлехт). Вижте по-надолу моето мнение , мисля че това са вероятните съперници.Понеже вече не се гледа само кой отбор какъв коефициент има , а и какъв отбор е успял да отстрани предшния кръг. *smile* Така че спокойно , Апоел няма да ни се падне , но пък и другите не са лесни отбори , щом са стигнали до тук.

pavkata27
05.08.2009 23:55

YNWA_NIKITA:Не си изписал правилно Левски.Неможеш или се правиш на глупав,или освен ако си такъв

BlueAvalanche
05.08.2009 23:54

Относно коментара преди мен за възможните отбори.За Шериф това че са елиминирали Славия ще важи догодина за коефициента им *smile*,а иначе Цюрих е сред поставените заедно със Левски,Олимпиакос,Копенхаген и Макаби Хайфа.Тоест тези отбори не могат да ни се паднат.

niki_hameleona1
05.08.2009 23:49

Само да не е Апоел Никозия, че в Кипър ще ни бият много *sad*

Vergil
05.08.2009 23:47

Много ли ви е яд чорбарчетааааа. Жалки сте. Просто признайте победата на ЛЕВСКИ и си гледайте кочината. И ако иска някой чорбар да напише "успехите" на ЦСКА преди 20-30 години в КЕШ. Тези "успехи" се отдалечават във времето. Колкото и да не ви се иска ЛЕВСКИ е по-добрият отбор във последните 20 години.. МНОГО ВИ БОЛИ ОТ ТОВА НАЛИ И СИ ИЗБИВАТЕ КОМПЛЕКСИТЕ *sick*

mite80
05.08.2009 23:47

Поздрави за всички ЛЕВСКАРИ. Поздрави и за всички Българи. Мисля , че сега е момента да се зарадваме всички , защото това което направи ЛЕВСИ днес, български отбор не го е правил през последните 2 години(май пак бяхме ние). Въреки , че днес всички мои познати чорбари се надяваха да отпаднем, аз съм много щастлив , че ги опровергахме, а на тях им пожелавам попеда утре срещу Дери, а дано и Черно море да победят ПСВ. искренно се надявам и им го пжелавам. А на някои гаменчета искам да кажа , че просто мястото им е в лудницата. Малки , гадни, скапани, миризливи комплексарчета не заслужавате да се наричате БЪЛГАРИ. fuck.....otzad много добре си си избрал nick-а, просто го последвай - начукай си го отзад . a А НА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ - ВСИЧКИ РЪЦЕ ГОРЕЕЕЕ ................. САМО ЛЕВСКИИИ !!!

BlueAvalanche
05.08.2009 23:46

Следващият съперник на Левски ще е измежду:Залцбург(Австрия); Апоел(Кипър); Вентспилс(Латвия) Дебрецен(Унгария) или Шериф(Молдова!

Vratarchety
05.08.2009 23:46

На майка ви в устата и на вас ВСИЧКИ КОЙТО МРАЗИТЕ ЛЕВСКИ БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКИ КОЙТО МРАЗИ БЪЛГАРИЯ И ТОЙ ДА МИ ЯДЕ ПАТКАТА БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ ТЕ ОБИЧАМ !

mite80
05.08.2009 23:45

Поздрави за всички ЛЕВСКАРИ. Поздрави и за всички Българи. Мисля , че сега е момента да се зарадваме всички , защото това което направи ЛЕВСИ днес, български отбор не го е правил през последните 2 години(май пак бяхме ние). Въреки , че днес всички мои познати чорбари се надяваха да отпаднем, аз съм много щастлив , че ги опровергахме, а на тях им пожелавам попеда утре срещу Дери, а дано и Черно море да победят ПСВ. искренно се надявам и им го пжелавам. А на някои гаменчета искам да кажа , че просто мястото им е в лудницата. Малки , гадни, скапани, миризливи комплексарчета не заслужавате да се нарич

gocktherock
05.08.2009 23:42

Много слаба игра от страна на левскарите :/
Добре, че този съперник нямаше нищо общо с футбола иначе можеше да гризнем дръвцето. Левски трябва да си намерят някой да им гради добре играта и някой, който да вкарва. Първия гол беше щастлива случайност, втория от мен да мине добро пасче, но с доста късмет гол *smile*
Както и да е, важното е, че продължиха и се надявам да се постегнат и да влязат в ШЛ. Не трябва вече да се мисли като сигурни за Лига Европа ами трябва да се постави максимума. Особено след издънките на големите отбори в този кръг на ШЛ, сега ни се отваря още по-голям шанс

loko_fan
05.08.2009 23:41

Досега тук изчислявах едни коефициенти и гледах разни таблици и ако сметките ми са верни , вероятните съперници на Левски са : Макаби Хайфа (Израел) , Залцбург (Австрия) , Цюрих (Швейцария) , Вентспилс (Латвия) или Дебрецен (Унгария). Като цяло може би само Макаби и Цюрих са по-опасни. Но пак казвам , че не съм сигурен дали правилно съм ги смятал и дали точно по този начин се определят поставени и непоставени. Но все пак реших да споделя. *smile* Шериф Тираспол от Молдова изглеждаха добър съперник , но пък те елиминират Славия Прага и по този начин отиват в групата на поставените , където е и Левски(поне аз така знам). Но и тези съперници не са лоши , ако наистина е така.

fucklewskiotzad
05.08.2009 23:37

kaloqndersar само не ми казвай каде да си пиша коментарите шот ако искам и на майкати отпред ше ги пиша говедо просто. Айде оставям ви да се радвате на тази неочаквана победа. Ако минавате край син сити поздравете и футболистите на левски от мене се пак момчетата играха своята игра не е зле обаче следвашия път да поиграят и футбол каквото се иска от тях. Големия Червен за село подуене

Milan1989
05.08.2009 23:36

Лека нощ на всичи. Аз отивам си сипя уиски и до денонощния за ядки. Трябва да се полее победата. *smile*
А утре ще пишем отново след Дери-ЦСКА и Черно Море-ПСВ. Много ще се накефя на двойна победа на бг отборите. Защото искам 2ма участници в ШЛ, пък тогава ЛЕвски и ЦСКА ще се види кой е по-голям МОДЕРЕН евробоец

Doktorut
05.08.2009 23:32

Като те е яд момко, отивай да лягаш и остави истинските фенове да се радват!!! Тук не е място за комплексари и провокатори! Това че те е яд че клубния коефицент на БГ расте и ще расте тепърва с участие в групите си е твой проблем!!! По стила ти на изразяване всички разбраха ти колко си прост!!!

kaloqndersar
05.08.2009 23:30

ей fuck пиши си миризливите коментари в раздела свине..а така де цска и не ни се бъркай на нас.Такива нещастници като теб дето са гледали 2 мача цял живот и си мислят че знаят нещо от футбола...а бе вярно подхожда ти да си фен на свинари!Айде махай се гад червена!САМО ЛЕВСКИ *devil*

lubo_nemaniq
05.08.2009 23:29

Най накрая радост за неутралните привърженици като мен *party* Левски показа типичен боен дух и самообладание напук на високомерните азери,нямащи нищо общо с европейският футбол.Айде Баждеков,ти си!Късмет при жребия в петък! *wink*

Milan1989
05.08.2009 23:29

Амон да не се плашиш, ама Вентспилс елиминира БАТЕ, та не ги искам много *smile*

AmonRaa
05.08.2009 23:27

Пет са вероятните съперници на Левски при жребия за плейофите в Шампионската лига. Това са латвийският Вентспилс, австрийският Залцбург, израелският Макаби Хайфа, унгарският Дебрецен и швейцарският Цюрих. *thinking* Аз лично се надявам на Вентспилс или Дебрецен,но мисля,че имаме шанс срещу всеки от тези отбори *beer*

Milan1989
05.08.2009 23:27

fucklewskiotzad ти токущо си вкара страхотен автогол с изказването, че повечето сме говеда. Значи Левски има повече фенове от ЦСКА. *wink*

fucklewskiotzad
05.08.2009 23:26

ЯД ме е прав си говедо мръсно. ЯД ме е колко сте жалки турци гадни. Яд ме и на тебе селяко, колко си прост, яд ме е и че имаме и 31 титли и полуфинал на кеш за сичко ме е яд. Само не ме е яд като гледам коментарите на сички заблудени говеда тогава ме напушва смях. В българия има хора и говеда, аз съм от първите. За жалост пове4ето сте говеда. И за тфа ме е ЯД !!!!!!!!!!!!

Sagazvamy
05.08.2009 23:25

roommen, аз кат' споря не плюя. Също и когато говоря. По принцип не плюя. Ти храчи щом ти е кеф *smile*

KILLna7
05.08.2009 23:24

Е мен не ме бърка просто ти каза циганчетата от махалата и от там правя изводът че ти там живееш нали циганете живеят по махали... не искам да те обидя просто пояснявам някой факти!

Milan1989
05.08.2009 23:23

Искам и аз на HomeLan - интернет за бездомни, който явно е до тази прословута циганска махала *smile*
Да напомня само, че след гола си Мариян Огнянов получи 5цифрена премия в Евро и затова цялата му рода се е изселила от Лом и е тук да ги храни *joking*
А да Левски е отбора на народа, ако мога да причисля и циганетата към народа Нали бяха малцинство, сега за изборите пак са българи, ама това е извън темата.

Sagazvamy
05.08.2009 23:21

torres, провокаторите не са само червени, пич. Има и сини лайнари тука във форума. АЙ НАЗДРАИ И ЗА МАРТО ПЕТРОВ, КОЙТО ТОКУ ЩО НАБУТА ГОЛ НА РЕЙНЖЪРС НА "АЙБРОКС" В КОНТРОЛАТА. *beer*

vick22
05.08.2009 23:21

Дано ни се паднат Дебрецен, Шериф Тираспол или Венстпилс . Стискайте палци българи

roommen
05.08.2009 23:21

абе ти пък какво се правиш на свети Петър ,сега ти е паднало давай да се плюем *smile* аз не мразя футболистите на Цска ,това са момчета на който е гласувано доверие и те дават колкото могът , обаче с феновете е друг въпроса , с тях ми е удовоствие да споря *lol* особенн когато се връзват

Milannn
05.08.2009 23:21

Samoletski олеее колко си ми остроумен хахах измисли нещо по интересно свинчо

ip
05.08.2009 23:20

Тук би трябвало да има само похвали и радост,забравете различията,злобата доникъде няма да ви доведе.Не чухте ли Вальо Михов как искрено се радваше(макар че се беше натикал човека)на успеха на един БГ отбор..Дискутираме спорт,не война *joking*

torres_228
05.08.2009 23:19

Има свестни ,но поради някои червени провокатори ,излизаме извъм контрол.. Утре ,след като се напием и празнуваме ,може би ще коментираме по-добре !

Samoletski
05.08.2009 23:18

Най-хубавото от цялата работа е, че ся журналистите от Азербайджан, които написаха доста глупости за България през изминалата седмица, са се скрили от срам.

KILLna7
05.08.2009 23:18

Samoletski
Любител
Пуснато на
2009-08-05 2329
Като видя циганчетата от квартала да ядат банички, им казвам да не се радват като леффски когато вкара в евротурнирите. И ти ли живееш в циганската махала бе .е*аси циганете баси чудото до преди малко оня ynwa обясняваше че е от там сега ти . *joking*

Sagazvamy
05.08.2009 23:18

Има ли некой свестен тука или сички сте злобни чекиджийчета?

roommen
05.08.2009 23:16

Може да са ни победили но са ни победили защото сме играли там а вие от две години нямате мач в Уефа .

niki_hameleona1
05.08.2009 23:16

Вие все едно няма да се кефите, ако утре биете Дери *wink*

fucklewskiotzad
05.08.2009 23:13

естествено че нямате право да се радвате говеда сини. Вашия отбор е създаден да бъде само роб на цска. Само слабаци като вас могат да се радват на победа над баку. Но така е като падате от БАТЕ, ЖИЛИНА, ТАМПЕРЕ но това е минало то няма значение. Има значение само това, а то е че по слаби от вас смешници няма. КУР ЗА ЛЕВСКИ

roommen
05.08.2009 23:11

Левски са на 117-а позиция.Втори от българските отбори е класиран Черно море, като варненци заемат 217-о място, след 203-о през миналия месец. Литекс е на трето място със своята 247-а позиция, а ЦСКА заема 328-о място.Ето това е рейтинга на Бг тимовете специялно за един червен сополкьо.

torres_228
05.08.2009 23:11

От вас и от нас зависи как изглеждаме в Европа ,затова ви пожелавам Успех , не за друго. Да, мразя ве , много ве мразя. Както така и обичам Левски , ОБИЧАМ ГО . Но и обичам България...

samomanutd
05.08.2009 23:10

ма notlike ти не бълвай 6ото ние поне ги бихме а вие интер фк баку не можете и са и дери 6е ви заврат на мястото ви

torres_228
05.08.2009 23:09

Ей ,момче, не ме карай да ти показвам и да търся какви коментари се писаха отдолу за Левски, какви закани имаше само. Не се молим ,лично аз няма и да се моля да паднете.. поради простата причина ,че при победите ни в Европа ние ВЪРВИМ НАГОРЕ , Н-А-Г-О-Р-Е !!!

ip
05.08.2009 23:06

Не е сигурно,че Радко е променил отбора.Аз наистина харесах играта на Левски,особено през второто полувреме,играха задружно,нахъсано,с две думи така както искаме да ги виждаме *smile*

Tovalan
05.08.2009 23:04

Не съм казал, че победата е незаслужена! Казвам, че плюете по ЦСКА все едно е някакъв смъртен враг и се молите да паднат! Защо, за да може отново да се срамуваме от БГ първенство и да завиждаме на съседите ли!? Не, отговора е зашото сме българи и повечето гледаме не на нас да ни е добре, а на Вуте да му е зле!!!

torres_228
05.08.2009 23:04

drumara, какви са тия въртележки бе.. Какво е това ,какво е онова ? Вземи напиши едно коментарче за мача ,бе негодуванко ! Аман се рече от такива некадърници като теб..Но няма да си трова нервите с вас, А и имаше още някои тъпи изцепки на свине... Радват се все едно са били Реал.. ПахХАХАХААХха ,а бе пич.. ! ДА РЕВЕМ ЛИ ?? АКО БЯХМЕ ПАДНАЛИ ,ЩЯХТЕ ДА СИ СКЪСАТЕ ГЪЗА ОТ РАДОСТ ? А НИЕ КАТО БИЕМ НЯМАМЕ ПРАВО НА ТАКАВА ЛИ ? Я ВЪРВИ ПО ДЯВОЛИТЕ И ТИ !

Milan1989
05.08.2009 23:03


Състав на Ливърпул: 25. Хосе Рейна, 3. Стийв Финън, 4. Сами Хюпия, 6. Джон Арне Рийзе, 8. Стивън Джерард (к) (71' Сисоко), 9. Джибрил Сисе, 10. Луис Гарсия, 14. Хаби Алонсо (64' Хаман), 19. Фернандо Мориентес (79' Бараган), 23. Джеймс Карагър, 28. Стивън Уорнък

Състав на Ливърпул: 20. Скот Карсън, 3. Стив Финън, 4. Сами Хюпия (капитан), 6. Йон Арне Рийзе, 9. Джибрил Сисе (83' Понгол), 16. Дитмар Хаман, 17. Хосеми, 19. Фернандо Мориентес, 22. Мохамед Сисоко, 28. Стивън Уорнък (64' Зенден), 34. Дарън Потър (46' Гарсия)

Tovalan специално си направих справка. Евалата за победата тогава. Не съм ви омаловажавал успехите, но в новата история на 21 век само Левски е стигал някакъв тип финал за справка 1/4 финал където ни орязаха, ако не помниш Бардон и this british homosexual Майк Райли. *joking* Ех спомени *smile*

fucklewskiotzad
05.08.2009 23:02

Кур от слон за левски сички сини турци и цигани можете само да се предкланяте пред червеното величие и няма начин да си промените рейтинга в европа след победи над грандове като ФК БАКУ които са редовни финалисти в ШЛ. Левски завинаги турски отбор с цигански манталитет. ЦСКА forever !!!

torres_228
05.08.2009 23:01

Tovalan, аз казвам ,че Левски играе по-добре от ЦСКА !!! И не разбирам от футбол ли ? Охохо... в грешка си и ти щом смяташ ,че играете по-добре от нас. Не ние ,а ВИЕ плюехте по нас преди мача... Къде е онзи лайнар ,с извинение, ФиЧо_ЦсКа ? Къде е тая голяма уста ,където щял да ми говори след мача.. ? Къде са и останалите червени некадърници ,които си отваряха устите ,а сега ги НЯМА !? Къде сте брееее ? Такъв Левски не бях виждал от 2 години насам! Незнам как , но този Ратко направи нещо.. нещо ,което събуди отбора. Играем нахъсано ,НАТИСК !!! Владаем прекрасно топката и правим добри положение.. ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА НА ЛЕВСКИ В ЕРОПА И ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД !!!

Sagazvamy
05.08.2009 23:00

'ноо ясно, Tovalan. Аз се разграничавам от ТЪПИТЕ, без значение дали са "сини" или "червени". Явно наистина има свине от ЦСКА и говеда от Левски...

Milannn
05.08.2009 23:00

Tovalan то кой не покрепя Българкосто ? но преди да почне мача тия лапемца не спряха !! а защо и аз да не си направя кефа като драсна някои коментар

Tovalan
05.08.2009 22:58

Тъпанари сме и тъпанари ще си останем това Българите!!! Викайте за българското бе идиоти такива!!! За какви футболни пристрастия ми говорите тук, като повечето са келемета на по 12-13 години дето коментират!!! И аз съм от ЦСКА, но днес подкрепих българското, макар че се видя, че противника ви е слаб вие също, но това няма значение, защото ще наблюдавам поне 1 отбор в Европа. За какво плюете по ЦСКА утре!!! Играем по-добре и се вижда, който го отрича значи не разбира от футбол! Какво ви пречи да се радвате и да гледате още 1 отбор в Европа!? Няма как, нали, това е БГ действителност-малко свестни хора и много тъпанари за пълнеж!!!

Tovalan
05.08.2009 22:57

Ето за това говоря вижте коментарите на лекетата тук!!! Относно пича, който казва, че Л'пуул са играли с 3-я си отбор, то ще кажа само да погледне състава и тогава да говори!!! Вашите успехи в Европа никой не ги отрича, нали, така че недейте омаловажава нашите!!!

KILLna7
05.08.2009 22:57

На чорбарите няма смисъл да се обръща внимание ,това е излишна загуба на време ...
YNWA_NIKITA
Любител
Пуснато на
2009-08-05 2142
Аве гледам Циганската махала тъмно, ама се сетих те са на мач на любимия отбор, та нали само те са им фенове. Чудна работа какво си търсил в циганската махала ? да не би там да живееш *joking* А иначе това маи е от мъжки пол и има 5-6 регистрации в тоя сайт. Иначе за мача .Доста труден ,важното е че е спечелен .Хареса ми стараенето и раздаването .Само не схванах смисъла на последните 2 смени в левски :наистина нишката и смисъла ми се губят .И пак най-важното е че е спечелен и успех на останалите български отбори в европа . *stop*

Sten4
05.08.2009 22:57

КОГА щЕ Е ЖРЕБИЯ ЗА 4-ТИ КРЪГ ??? *wonder*

eagle92
05.08.2009 22:56

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СИНИ ФЕНОВЕ *devil* *smile*

Tovalan
05.08.2009 22:55

Тъпанари сме и тъпанари ще си останем това Българите!!! Викайте за българското бе идиоти такива!!! За какви футболни пристрастия ми говорите тук, като повечето са келемета на по 12-13 години дето коментират!!! И аз съм от ЦСКА, но днес подкрепих българското, макар че се видя, че противника ви е слаб вие също, но това няма значение, защото ще наблюдавам поне 1 отбор в Европа. За какво плюете по ЦСКА утре!!! Играем по-добре и се вижда, който го отрича значи не разбира от футбол! Какво ви пречи да се радвате и да гледате още 1 отбор в Европа!? Няма как, нали, това е БГ действителност-малко свестни хора и много тъпанари за пълнеж!!!

Sagazvamy
05.08.2009 22:51

Milan1989 - евлата ти прайм. Аз съм червен до мозъка на костите си. Не съм анти-син.

Ross_m1
05.08.2009 22:50

Taз година пак сме Шампиони *beer* само Левски синьо - бели Шампиони *smile*

Milannn
05.08.2009 22:49

drumara оди си яж ярмата няма значение бихме ли ? ще играем ли в европа ?

Milan1989
05.08.2009 22:49

До всички уникални цесекари. Говоря като един левскар - и вие да сте отпаднали от БАТЕ,Тампере и Жилина и да нямате победа в 12 мача, каква ще ви е реакцията след този мач. Айде всяка жаба да си знае гьола. Утре ще стискам палци и на Черно море и на вас, без значение, че някои индивиди го обърнаха пак на "Б" "Г" спор. Но БГ=България, а това са Левски и ЦСКА и това е красивото на футбола. Честито на синята половина на България и ще викаме заедно на Герена и националния. А относно кой отбор ще ни се падне - Арсенал искаше някой. Ами да се падат, какво като ще паднем с много, нали ще сме играли срещу Фабрегас,Ван Перси и т.н. . А вие цесекарите още го сънувате онова 1:0 срещу 3тия отбор на Ливърпул. Лято 94 отмина,2005/06 също - да гледаме напред, а там ни очакват поне още 8 горещи нощи футбол *smile*

Sagazvamy
05.08.2009 22:48

Победа на Левски не значи загуба на ЦСКА, както и загуба на Левски не значи победа за ЦСКА. Когато играем едни срещу други е друга работа! Всичко останало е комплексарщина. Животът е по-хубав и светъл, когато няма злоба и завист *smile*

Milannn
05.08.2009 22:48

ЛЕВСКИ НАД ВСИчКО видя се кой е по добрия ? или пак ни помогна садията...? до колкото видях азерите нямаха удар в рамките на вратата.. пожелавам скромното 3:1 за ДЕРИ *lol*

drumara
05.08.2009 22:47

Как се радват лузерите.Сякаш са отстранили Ботев Криводол. *joking*

Docker
05.08.2009 22:46

Честито на всичко сини фенове.Сцепихме ги тия аребейджански маймуни.Само Левски.

roommen
05.08.2009 22:44

Notlike -първо в отбора им има само един местен азер ,второ клубът им е 3 пъти по-богат от Левски и притежават 5 пъти по -голяма спортна база така че къде ваобще си тръгнал да сравняваш ?

csk1ng
05.08.2009 22:42

Айде цецекари,пишете беее САМО ЛЕВСКИ!Смърт за червената сган!

Sagazvamy
05.08.2009 22:41

Ибети са в гъзъ сички, дето тука плюете по ЦСКА или по Левски. 'ноо сте прости. К'ъв е повода за повърни? Честитка на "сините" - стискаме палци на другите - т'ва е

vanco1936
05.08.2009 22:40

Честито на всички Българи !! Дано Левски успее да направи нещо повече в групите *wink* Успех и на др два български представителя ЦСКА и Черно Море

sasedq
05.08.2009 22:39

БРАВО дано им се падне лесен съперник и да влязат в шампионска лига *devil*

Adrian000
05.08.2009 22:39

Съотношението Левски- ЦСКА относно фенове е 67 - 33 %, а иначе ето такава игра искам да гледам от Левски дори може и още по- добре факт е ,че ще играем още 8 мачна във Европа ,тотално надиграхме съперника и сега ще чакаме съперника не трябва да се страхуваме от никой и да си играем нашата игра. УСПЕХ НА ЛЕВСКИ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ,А ЧОРБАРИТЕ В АЗЕРБАЙДЖАН!!!

Notlike
05.08.2009 22:38

То не е лесно да си болен мозък. Победа над азери и си на вълната *joking*
Не искам да отричам този успех, но той показва каква е класата ви, щом се кефите на успех над карабинери...

Както и да е, чакам жребия да видя кой отбор ще тресне родния шампион.. дано да е някой лесен тим, за да може да вкараме пак ГЮ в ШЛ, ама трудно ще стане *wink*

Destructive
05.08.2009 22:37

Спокойно тъпи цесекарчета ще ви дойде реда и на вас и на вас ще ви пишем шестица *joking*

liverbird1892
05.08.2009 22:35

малцинство ахха левски има повече фенове от цецка в бг и това е факт навсякъде дори в сайта може да видите отстрани във фенове на кой отбор има повече регнати такаче тая малката курва и казах да заебе футбола и да си играе с куклите или с на някой батко хуя аххаха

roommen
05.08.2009 22:34

Честито на Левски и на всички Левскари ! Няма да коментирам играта защото победителите не ги съдят ,съжелявам само че не беше по изразаителна победата за да може чорбетата да няма какво да грухтят .Пожелавам успех и на останалите Български участници в ЛЕ до тук 19 спечелени точки от 24 възможни мисля не е зле. Само Левски

Sagazvamy
05.08.2009 22:33

Честито на Левски - заслужена победа!
България над всичко и всички!
И... Саааамо ЦСКААААА!

Samoletski
05.08.2009 22:32

Слезте на земята бихте Баку, шампион на Азербайджан. Ще има и по-силни противници. Когато ги биете, тогава можете да ми пишете коментари от рода "Айде нещо кажете сега чорбари гадни!! "

belbo
05.08.2009 22:32

Левски нямал история и бъдеще...ти или си тотално прост,или си смръдлив чорбар,което е едно и също!Свиня гнусна.Само Левски

samomanutd
05.08.2009 22:31

а са яжте и се нервете ве цскари ае са ние 6е ви желаем злото свине отивайте на заколение в англия

lubo_krika
05.08.2009 22:31

Честито левскариииииииии.2-0 беше най-малкото с което можеха да си тръгнат.А на тези по-долу от мен ще кажа-НИЕ НЕ СМЕ НЯКОЙ ГОЛЯМ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАНД,така че се радваме на победи дори и срещу отбори като Баку.Още веднъж честита победа на всички и дано и другите ни отбори успеят да ни зарадват с победи.САМО Левски и успех и на другите

UltraBlueHool
05.08.2009 22:31

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ.СМЪРТ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗЧАДИЯ!

liverbird1892
05.08.2009 22:30

никита пък вие ква история имате а да как падате от торпедо москва как никога не сте влизали в групите на шампионска лига оше историята ви продулжава как гледаьте по тв-то нашия 1/4 финал със шалке как завършихте без трофеи сезона ахаха няма ли сме история мълчи ти казах смешна си ходи си играй с куклите овцо тупа и си чети букварите
да научиш езика пф мама ти мръсна некадурна 300 потни негара да те ебат и да умреш дано

silvi91
05.08.2009 22:30

YNWA_NIKITA а Вие каква история имате бе ?!? 60 % от титлите ви са благодарение на Комунистите , комунисти ви създадоха комунисти ще ви убият сигурно си фенка на Централната Софийска Кочина от 1-2 години .... тъпа си за 3 *wink*

ChipeF
05.08.2009 22:28

Айде нещо кажете сега чорбари гадни!! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ И НА ТЕЗИ КОЙТО ПОДКРЕПЯХА ОТБОРА *smile* УСПЕХ И НА ЦСКА, ЛИТЕКС И ЧЕРНО МОРЕ !!

Doktorut
05.08.2009 22:28

ЧЕСТИТО на всички ЛЕВСКАРИ и привърженици на футбола в БЪЛГАРИЯ и специални поздрави на С.Петров и всички фенове на фк баку в БГ,че напоследък станаха много!!!

spitara
05.08.2009 22:28

YNWA_NIKITA .. ЛЕВСКИ няма история ..олелелел виж коя година е създаден ЛЕВСКИ и коя цска ...добре ,че са били кумонягите ..аиде моля ви се вместо се радвате вие ...

paco_kl
05.08.2009 22:27

аз като фен на цска искам да поздравя левски за добрата игра и да пожелая успех и в другия кръг.заслужиха си поздрава със сърцатата си игра.надявам се утре и цска да бият,а ако може и моряците,но...за сега само левски показа как трябва да се играе в европа

Resorter
05.08.2009 22:27

Честито ни първи Европейски участник !!! *party*

Leader78
05.08.2009 22:26

е копеле кво и объщаш внимание на тфа НИКИТА недоръфано *joking* иска да и съдереш дупето от ДЕРИ-не

babeto
05.08.2009 22:26

Честито на Всички Футболни фенове

Xelikopterr
05.08.2009 22:26

Видях хъс, мотивация и себераздаване, които липсваха в първата среща. ПОЗДРАВЛЕНИЯ *stop*

silvi91
05.08.2009 22:26

СаднахТе * исках да напиша в предния коментар

Samoletski
05.08.2009 22:25

Бравас играха срещу страшилището на Европа и победиха.

igracha_kz
05.08.2009 22:24

Стига сте правили излишни коментари бе, лешници. Пишете си по темата. Бахти келешите. Айде честито на всички, които обичат Левски. (:

YNWA_NIKITA
05.08.2009 22:24

ЛЕWCКИ ли са повече от ЦСКА , мале смях та те нямат нито история нито бъдеще. Сега нека ликуват всички малцинства в тази страна техния отбор би колоса от азарбейджан

nIkItyYy_yYy
05.08.2009 22:24

Ееееееее биха тея нещастни ГОВЕДА , но понататка ще падат *devil*

silvi91
05.08.2009 22:23

Чорбета що млъкнахте ? Да не би да саднахме като остранихме Баку ?!? Жалки сте *devil* , бихме вашите сънародници (ТУРЦИ и ЦИГАНИ) както обикновенно и вас си тупаме с 2:0 *wink* айде със здраве и все пак ви пожелавам успех срещу Дери *joking* . Ако не беше тоя 20-ката забравих му името (ама името е турско пак де ) ако не ни беше осъкатил 1-вото полувреме и Жоазиньо не бе сменен щеше да е поне 3:0

Samoletski
05.08.2009 22:23

На някои им е по хубаво, че Баку няма да са в графата Антверп, Олимпия и компания, откокото че лефски продължава.

goalkeaper
05.08.2009 22:21

никита а ти каква българка си ???? след като не подкрепяш български отбор ама тва сте чорбата щом някой отбор е повече от вас го оплювате ще ви видим утре кат ви садерат гъза дери сити в ирландия и все пак дано успеете да победите и там аз съм българин и подкрепям всички български отбори

Samoletski
05.08.2009 22:15

Споко, бухте шампиона на Азербайджан, не на Испания. *sick*

cesekarchetooo
05.08.2009 22:14

Борето изтрещЕ... каква академична атака... да ти еба майката говежда. Идва Видовден, нали знаете? ;]

Leader78
05.08.2009 22:13

тихо турци тихо само гледайте PRO BG и тихоо *joking*

ChipeF
05.08.2009 22:13

Кой казва, че не вкарваааааааааааааааааааааааа 2:0

tamplier
05.08.2009 22:13

Гледаме, как такава комедия изпуска ли се. Сложете си памперсите и пригответе байпаса

Samoletski
05.08.2009 22:11

Не ме е яд, че лефски бие, даже обратното - радвам се че вдигат коефицента на България. Яд ме е за това, че ще обясняват какъв силен противник са отстранили и че този ден е национален прзник, а футболистите са национални герои и заслужават паметници.

RichardEvans
05.08.2009 22:10

спърс те реал са силни горе долу колкото баку *joking*

Leader78
05.08.2009 22:10

2-0 турцииии гледате ли бе *joking* утре ДЕРИ ше ви дери яко

spurs_92
05.08.2009 22:09

и гооооооол 2-0 за левски срещу Реал мадрид

chechino7
05.08.2009 22:08

liverbird1892 педалче малко баща ти те е изсекнал на килима а твойта мама те е събрала с черпака и те е напъхала в курвенската си ПУТКА и ти си се пръкнал на говеждия свят ха ха хамалко педерастче ще ти навра главата в гръдния кош *angry*

ZeroCold
05.08.2009 22:04

Що се псувате бе? В България нема ни един свестен отбор, който да си струва да се подкрепя и заради който да се псувате! Ебати нещастниците сте и 2та (3-те) лагера... Как само се псуват егати!...

samomanutd - познай кой какво ще яде ако Баку Ви вкарат гол и мача стане 1:1. Не е ли прибързано да се радваш толкова?

cesekarchetooo
05.08.2009 21:59

ГОООООООООООЛ ЗА ЛЕФСКИИИИИИИИ!
Борето Касабов получи душевен оргазъм...

Iv3rs0n
05.08.2009 21:56

ти гледаш ли въобще мача за кво треперене говориш *wonder*

tamplier
05.08.2009 21:55

Все едно вкарахте на Реал или Барса, сага започва треперенето

HSV27
05.08.2009 21:53

Голлллллл за Левскиииииииии *thumb_up*

tamplier
05.08.2009 21:53

liverbird1892 за какво да ви завиждаме за това, че всяка година ни карате да се срамуваме когато се изправите срещу европейските грандове БАТЕ БОРИСОВ, ТАМПЕРЕ, ЖИЛИНА - няма да ми стигне цялото време на света да изброя провалите ви.Любимият ти отбор носи името на един велик българи, така че поне заради паметта му мълчете

radoslavb
05.08.2009 21:47

Работата малко понамирисва... ФК БакИ май не се дават без бой. Левски правят елементарни грешки. Батков биваше да се поизръси малко за една две позастаряващи звезди да вдигат духа на отбора, вместо да прави СУПЕР неуместни треньорски смени *wink* аааа *stop* забравих да кажа че не съм цесекар *smile*

liverbird1892
05.08.2009 21:40

tamplier аххаха поне не сме като вас завистливи що пишете тук гледайте си ваще мачове аз не си губя времето да коментирам ваще мачове като играете и се падате да ти припомня ли тва лято как в 5 контроли под ред аматиорски клубове ви ебаваха майката или как ние ви бихме с 0:2 и станахме шампиони аа педали умрели

tamplier
05.08.2009 21:36

liverbird1892, прекрасно се изразяваш,някак изтънчено и с финес. Как да прикриеш клубните си пристрастия мили ми приятелю - не става. Тъжно е да изживееш живота си като дебил. Не се упреквай не си сам всички левскари сте такива.

chechino7
05.08.2009 21:34

liverbird1892 ти да не би да пишеш на български

ToGin
05.08.2009 21:32

Някои замислял ли се е какво може да стане ако Баку вкарат някой гол......... Като им гледам тарана надали някои може да го спре чисто при някое откъсване или грешка в защитата.А най-тревожно е че нямат подготовка българските отбори (то не става да ги сабереш от КАКАО ) и да ги пуснеш да гонят топката на едно темпо 90мин. след 65-70 ще е ходене по мъките

gutito1964
05.08.2009 21:31

дано да ги биеме на тия помияри не съм левскар ама като гледам как играе левски хич на няма нямат сърца тия левски земята трябва да трепери аз като играех не не ми вземаха никъде сега като гледам навсякъде могат да ма вземат на 45 години съм докъде стигнахме

lubo_nemaniq
05.08.2009 21:31

Този пък Фелипе Алмейда е най-голямото дърво в професионалният футбол.Няма едно отиграване като хората и топката му се удря в кората при всяка среща с крака му.И го водят за звездата на отбора.Да не говорим,че нямат един стойностен играч,който поне малко да се опита да им върже играта.Нямат ясна идея за мача и само чакат Левски да сбърка.Именно това е грешката на "сините"-не могат да си повярват и това е.Ако съберат малко повече решителност в себе си и късмета е на тяхна страна мача е ясен.Просто ФК Баку няма футболни аргументи,за да ми покаже с какво е по-стойностен тим от Левски.Дано второто полувреме е по-добре за нашите!

liverbird1892
05.08.2009 21:30

YNWA_NIKITA а ваще фенове за турци вън от бг ве чурбари и се научи да пишеш на български ма путко задръстена ахахахах кур за цецка

RichardEvans
05.08.2009 21:30

Говеда какво мучите за съдията?????? Вие нищо не разбирата от съдийство и футбол, ма какво да ви обяснявам и на вас, вие сте говеда, не може да разберете


Човека си свири перфектно, срещу Гейозиньо нямаше фаул, мангала легна се превива насила и се изправи след 1 мин. А пък на Сърмов му беше СПЕСТЕН втори жълт картон, ако беше в Англия да беше изгонен

А и междевременно същото и за оня мангал Рабех. Ама то същата работа същност! Той трябваше да го изгонят още в Азербайждан, а тука му беше спестен директен червен картон!!! Ама вие сте си говеда де, ше плюете и ше хулите, те съдийте на ваша страна. Излиза, че съдията същност не е хич перфект, ами и ви подпира
Вие, щом срещу такива слабаци не може да биете, представете си ( ако можете ) колко сте зле!!!! Евроидиоти #1 на Европа! Гледайте да не срамите повече България с вашите балъщини, и земете поне да ги биете тея азери. Ама сигурно нема и това да направите. Нищо чудно да има БАТЕ БАКУ след мача!!!!Ае успех ви!

onzzy
05.08.2009 21:29

дават го по pro bg някой трябва да им каже да бият от далече на тая вода айде успех

tamplier
05.08.2009 21:29

Браво на Левски, 135мин. не могат да вкарат на гранда Баку.
Понякога мили ми сини фенове, само късмета не е достатъчен, трябва си малко футболни достойнства. За съжаление вашите футболисти са твърде далече от реалността на футбола в момента. Желая ви целия късмет,за да отстраните тези анонимници, без него ви чака поредния провал.

liverbird1892
05.08.2009 21:29

а инъче ми е ясно че в гръпите няма да играем ние неможем да бием едни баку как ще минем плей-офите пфф пределно ми е ясно и вече не се надявам за участие в групите с тая трагична игра може би след 10 години ще влезем *smile*

Ugoo
05.08.2009 21:27

Madoto_1 благодаря за инфото пич, знам че няма да бием в следващия кръг, за всеки БГ отбор съм в тия турнири, но също така съм и реалист *wink*

nomoreme
05.08.2009 21:26

Ugoo сега ако бием влизаме в лига Европа. за Шампионска лига има още 1 кръг. Успех на момчетата, макар че много ми се струва, че ще им изиграе лоша шега, че разчитат на домакински мачове... не вкарваш голове като гост... и сега един гол и са аут... ама "големите" треньори като кокала, радко и нз си кой още знаят по-добре... знаят да се оправдават имам впредвид... дано бият с късмет, че от към футбол не го докарват... скъсаха се да пропускат 100 % положения... ако чакат да влезат с топката във вратата няма да стане... и няма ли треньори да им кажат, че не могат да си подават на 2 м ? абе ужас... бг футбол трагичен... ами дано имаме късмет само на него сме разчитали винаги и за напред ще е така.

UltraBlueHool
05.08.2009 21:24

100% положение неможем да вкараме.Дано второто полувреме се отпушим.Иначе добра игра в тоя дъжд.Левски завинаги.И забравих да попитам нали 500 абоната от сектор Гей щяха да викат за своята родина ? Защо ги няма ? Дъжда ли ги уплаши?

liverbird1892
05.08.2009 21:24

Нека и аз да оточня победите на турците от цска съчо не са принос за бг футбола никога не бих се радвал на техен успех ако ще срещу турци да играят кур за цска дано отпаднат това заслужават чурбарите щото ако цска предстажлява българия бих се срамъвал ахаха 4е съм булгарин тогава такче само Левски , защото Левски това е България
а ония от доло ънва толкоз е фен и на ливерпул гейтак

chechino7
05.08.2009 21:23

абе хора не се карайте,нали все пак играе български отбор

lubo_krika
05.08.2009 21:23

определено можем да съжаляваме,че не водим вече.А за съдията нямам думи-ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК.И за двата отбора пресилени картони.Тоя съдия май иска да му се играе балет,а не футбол.

Madoto_1
05.08.2009 21:23

ugoo ся ако биете отивате на плей-оф и след това групите на ШЛ ( което никога няма да постигнете , тъй като на плей-оф ще ви се падне добър отбор и просто резултата ще е разгромяващ).

lamers_pro
05.08.2009 20:25

Деба тоя педераст Йовов ПАК е титуляр!!! Що не пуснаха Тасо бее???Нали уж бил готов?!

KILLna7
05.08.2009 20:25

Почва се... до 12 очаквам над 100 коментара 3/4 от които са некомпетентни ,други завистливи на чорбарите или пък зачждашите се ако стане гафа и левски отпадне... и малка част който просто ще се опитата да дадат мнение за мача ще бъдат въвлечени във спора напсувани и прочие .Успех на Левски!

orlio_wins
05.08.2009 20:25

Победа за България!Победа за Левски,успех!

nIkItyYy_yYy
05.08.2009 20:22

Според мен Йовов не трябваше да е в стартовия състав *stop*