Лудогорец привлича бивша звезда на ЦСКА

09:47
Лудогорец привлича бивша звезда на ЦСКА
Лудогорец може да привлече бивш футболист на ЦСКА, пише "Тема Спорт". Става въпрос за полузащитника Марсиньо. Шампионите вече са се свързали с играча и са му предложили да заиграе в Разград. В момента бразилецът е собственост на руския Уфа, като има договор до лятото на 2017 година. Слабото представяне на тима му и незавидната 13-а позиция след есенния дял в първенството обаче могат да го накарат да потърси ново предизвикателство.

На този етап халфът все още не е дал отговор на разградчани. Той е поискал около седмица, за да помисли върху офертата. В последната година и половина Марсиньо два пъти отказа да премине на " Лудогорец Арена".

Една от основните причини спортно-техническото ръководство да настоява за привличането му е опитът, който полузащитникът има в "А" група, както и зациклилите преговори с футболист на същата позиция, подвизаващ се в елита на Бразилия.

По време на престоя си в ЦСКА Марсиньо изигра 29 срещи за първенство, в които реализира 7 гола. През есенния полусезон с екипа на Уфа пък той има 10 мача и само едно попадение. В предишната кампания високият 180 см футболист е записал 28 двубоя и 6 точни изстрела.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация