Ботев с италиански треньор срещу Левски

18:43
Ботев с италиански треньор срещу Левски
Президентът на Ботев Пловдив Димитър Христолов съвсем изчатка и се оплете в лъжите си, след като изненадващо за него гласеният за нов старши треньор Ивайло Аспарухов би отбой и си тръгна обратно към столицата само след едно 48-минутно занимание начело на "канарчетата". В добре познатия си от дълги години насам безцеремонен стил два часа по-късно Христолов обяви, че италиански треньор ще изведе Ботев в събота срещу Левски и калчоспециалистът идвал от Апенините в комплект с новите собственици, съобщава "Труд".

От близо година насам Димитър Христолов категорично отрича упорития слух, че реални собственици на "канарчетата" са италиански бизнесмени, а той не е нищо повече от едно подставено лице. По документи и според съдебната регистрация обаче за мажоритарен собственик на ПФК "Ботев 1912 Пловдив" АД се води лицето Димитър Георгиев Христолов, а дялове в "жълто-черното" футболно акционерно дружество имат и членове на фамилията му.

Според твърденията на самия велик комбинатор от първомайското село Брягово още другата седмица в града под тепетата ще пристигне екип от италианци, които на място ще се запознаят с обстановката в клуба и вероятно ще вземат отбора под крилото си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivan79
05.08.2009 23:21

тоз урод пак се е объркал нещо какви жабари какви 5 лева жалко за отбора затри го за няколко години и колко пъти изпаднахме с тоя цървул и цяла българия знае какво прави с ботев господ да го убие дано......

leki4kiq
05.08.2009 21:33

От ЦСКА съм,но ще е гадно ако Ботев се разпаднат,фалират така че дано наистина да е така и да дойдат тия жабари

nom3rcy
05.08.2009 19:43

хахахахахахха учител по физическо вика аххахаха *joking*

onzzy
05.08.2009 19:15

ще доведе някой учител по физическо