Юве изстрада девета поредна победа, Погба и Кедира подчиниха Самп (видео)

23:44
Юве изстрада девета поредна победа, Погба и Кедира подчиниха Самп (видео)
Сампдория загуби от Ювентус с 1:2 на стадион "Луиджи Ферарис" в последната среща от 19-я кръг на Серия А.

Главен съдия на двубоя бе Паоло Мацолени.

Юве започна мача със самочувствие от първия съдийски сигнал възпитаниците на Алегри притиснаха своя опонент в неговата половина.

Удари от далечна дистанция на Погба и Ернанес бяха лесно отразени от Вивиано в първите 15-на минути.

В 17-та минута Бонучи центрира в наказателното поле. Погба овладя на гърди топката, обърна се и с левия крак прати кълбото в долния ляв ъгъл на вратата. Вивиано само изгледа как топката се оплита в мрежата му.

До края на полувремето торинци държаха инициативата и не допускаха опасни положения пред вратата на Буфон.

Още в първите секунди на втората част Дибала изведе с пас по земя Сами Кедира на чиста позиция на границата на пеналта. Немският национал финтира своя персонален пазач, след което с шут по земя, прати топката покрай Вивиано в неговия долен ляв ъгъл.

Алваро Мората можеше да направи резултата класически, но пропиля стопроцентова голова възможност, стреляйки с глава встрани от вратата.

В 64-та минута Самп се върна в мача. Карбонеро намери Антонио Касано на чиста позиция в наказателното поле и бившият италиански национал разстреля Буфон.

Ювентус изживя доста нервни моменти до края, но все пак взе трите точки. В последните секунди на даденото от съдията продължение, Мацолени показа директен червен картон на Мойсандер за нарушение срещу Симоне Дзадза.

Секунди по-късно Киелини изчисти с глава от голлинията опасен удар на футболист на домакините. Това бе и последният епизод от мача.

Ювентус записа девета поредна победа в Серия А, събра 39 точки и се изкачи на второ място във временното класиране. Бианконерите изостават с 2 пункта от лидера Наполи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa4opz
11.01.2016 00:01

Абе ..пичове ..нема кво да коментираме .... Ювентус тръгва с бодра стъпка към титлата ... не виждам наполи как ще успее да удържи оттук нататък 1вото място ...

danialves2
10.01.2016 23:58

Някой може ли да ми обясни за какво беше кавгата между Киелини и Бонучи в края?

lilikoli
10.01.2016 23:20

тея Юве какво напрайха *joking* след 6тия кръг доколкото си спомням бяха на 15-16 място сега на 2ро и след някой друг кръг ще са първи *thumb_up*

biserms
10.01.2016 22:25

Много се радвам, че Ругани получава шанс. Да, отсъствието на Бардзали е минус, но Даниеле трябва да получава шансове по-често и да развива таланта си, защото в него е бъдещето на защитата ни. Радвам се и за Мората, че е титуляр, дано успее да вкара, че напоследък е 4ти избор с оглед добрата форма на Манджата и ефективността на Дзадза.