Инфарктна загуба за Интер у дома (видео)

15:47
Инфарктна загуба за Интер у дома (видео)
Лидерът в класирането на Серия А Интер допусна грешна стъпка при домакинството си от 19-ия кръг. На своя „Джузепе Меаца” миланският гранд загуби инфарктно с 0:1 от състава на Сасуоло.
 
Единственото попадение в срещата реализира Доменико Берарди в самия край на срещата. Нападателят на гостите се разписа от дузпа в 95-ата минута, отсъдена за нарушение на Нестор Миранда срещу Грегъри Дефрел.
 
Въпреки поражението Интер продължава да води в подреждането с актив от 38 пункта, но още днес може да бъде свален от първото място от Наполи, който гостува на новака Фрозиноне. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biserms
10.01.2016 19:45

Сасуоло са много стабилен отбор и ме радва, че залагат само на италианци. Мисля, че от всички играчи в клуба само 3ма са чужденци. Биха Наполи, биха Интер, Юве, направиха с Рома Х на Олимпико и ето че са 6-ти и с мач по-малко от Рома, което значи, че при победа ще ги изпреварят.

night_wolf1984
10.01.2016 16:35

Ляич е за разстрел е за разстрел...толкова положение пропусна,а Паласио за бесилото на празна врата да биеш в долния десен ъгъл и да улучиш шпагата на противника е престъпление...Глупави грешки...много глупави ...Миранда се справи отлично,за дузпата нямаше какво да направи...*sad*

MaLkO_LuD94
10.01.2016 16:29

Все с по 1 на мъка не става *thumb_up* То и без това не са реален претендент за титлата по-скоро Юве и Наполи е битката за Интер се знаеше че ще започнат да издишат с тези мъчни победи *cigarette*