Ериксон заби руса \"сврака\" на първия си ден в Нотс Каунти

15:54
Ериксон заби руса \"сврака\" на първия си ден в Нотс Каунти
Питали ли сте се някога защо, по дяволите, Свен Горан Ериксон избра да поеме поста спортен директор в четвъртодивизионния Нотс Каунти. Заради двата милиона заплата годишно от богатите нови собственици на клуба? Хм, може би! Заради предизвикателството да направи "свраките" елитен отбор за пет години? Възможно е!

Въпреки всичките по-горни предположения, британските папараци май успяха да щракнат основната причина. Известният плейбой Свен успя да свали руса секси "сврака" още на първия си ден в офисите на новия си клуб.

Очарователната асистентка на специалиста била уловена как доволно обяснява на Ериксон, че скоро офиса ще бъде боядисан от неприятното жълто в черно и бяло ( каквито са цветовете на клуба от град Нотингам), като бившият селекционер на Англия само доволно се усмихвал, докато наблюдавал движенията на русото изкушение.

Единственото притеснително нещо в цялата ситуация е свързано с феновете на Каунти, които очакват още поне пет нови попълнения до края на август, за да могат техните любимци наистина да са сериозен претендент за промоция в Лига 1. Досега обаче, мистър Ериксон се задява повече с блондинките от Нотигнгам и мениджърът Иан МакФарланд е оставен сам на трансферния фронт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dido90
05.08.2009 19:36

аа тя колко е кована не ми се мисли напрау