Златан: Всичко в Барселона е перфектно

15:24
Златан: Всичко в Барселона е перфектно
Новото попълнение на европейския клубен шампион Барселона Златан Ибрахимович смята, че атмосферата в каталунския гранд е най-добрата от всичките отбори, за които е играл в своята кариера.

"Атмосферата за работа тук е перфектна! Аз никога не съм бил от част от клуб, в който да цари такава прекрасна атмосфера. Всеки един човек в клуба мисли на 200% за играчите. Аз реших да премина в Барселона заради клубната история и стила на игра. Всички играчи, с които говорех ми казаха само позитивни неща. Когато човек види как играе Барселона, няма друг отбор, който да се сравни с тях. По тези причини аз исках да дойда тук. Барселона имат своя собствена философия и това е много важно. Разговарях с Хенрик Ларсон, който ми каза много хубави неща за клуба и за живота в Барселона. Той ми каза, че това е най-добрият тим, в който е играл и че аз не бива да се мисля дълго дали да подпиша с него. Тук има 11 равностойни играчи, те са фантастични! Има обаче още 11 момчета, които могат да свършат работата като останалите. В Италия основното е да не получиш гол, а тук в Испания - да вкараш гол и да се опиташ да отбележиш втори. Не бива да ме сравнявате с Ето\'о, тъй като двама играчи не могат да бъдат сравнявани така. Той свърши отлична работа в Барса и сега аз ще дам всичко за тима. Ако трябва да се адаптирам и ще направя всичко, което се иска от мен", коментира Ибра за клубния сайт на Барса.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TigerJK
05.08.2009 15:53

не виждам смисъл от темата, то това се знае от всички, не е кой знае каква новина.. все едно да ми кажеш, че лятото е горещо *joking*

Cris_7
05.08.2009 15:50

Естествено ,че ще е перфектно ! VIVA EL BARCAA