Малага пита за защитник на Лудогорец

10:47
Малага пита за защитник на Лудогорец
Лудогорец е получил запитване от елитен испански клуб относно цената на левия бек Натанаел Пимиента, пише "Тема Спорт". От услугите на 24-годишния защитник се е интересувал намиращият се на единайсето място в Примера дивисион Малага, където в момента играе фабио Еспиньо. Испанците са осъществили контакт с разградчани малко преди Нова година. Засега обаче комуникацията между двете страни опира само до размяна на факсове, с които е било съобщено при каква сума шампионите биха се разделили с бразилеца.
 
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви пред "Тема Спорт", че доста клубове от Западна Европа имат апетити към Натанаел, но въпреки това на този етап не би го пуснал да си тръгне. "Аз като гледам, Натанаел играе силно и интересът към него е доста голям от много клубове. За момента обаче нямаме намерение да го продаваме. Мисля, че той не малко, а доста прилича на Жуниор Кайсара", каза наскоро бизнесменът.
 
Припомняме, че авторитетното мадридско издание "Марка" включи Натанаел сред играчите на поста ляв бек, които Реал Мадрид следи. Шансовете му да заиграе при Белия балет обаче бяха оценени като минимални, като една от причините е липсата на европейски паспорт. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kabela91
08.01.2016 08:19

Ако Натанаел продължава да показва високо ниво ще има и по-големи оферти на които няма да може да се откаже след известно време.Какво стана с кейсара . Беше супер играч и класа над нивото в А група , дойдоха Шалке дадоха толкова пари , че да неможе да се откажат от страна на клуба.