Забраниха алкохола на шотландските национали

15:14
Забраниха алкохола на шотландските национали
Селекционерът на националния отбор по футбол на Шотландия Джордж Бърли наложи забрана за алкохол на играчите си преди световната квалификация срещу Норвегия следващата седмица.

Бърли забрани разпивките, за да избегне повторение на случката с Бари Фъргюсън и Алън Макгрегър след тежката загуба от Холандия през март. Дуото получи доживотни забрани да представлява Шотландия, след като бяха наказани за неприлични жестове към фотографите по време на квалификацията срещу Исландия през април.

"Те трябва да разберат колко е важно да играеш за Шотландия. Няма да пият никакъв алкохол. Бяхме пределно ясни, че няма да толерираме изобщо това поведение, ако се случи отново. Ще говоря с играчите. Трябва да сме подготвени за всеки един сценарий. Няма да има алкохол в хотела. Подобни неща повече няма да се случват. Случи се и свърши. Научихме урока си и продължаваме напред. Голяма чест е да играеш за страната си и футболистите трябва да го оценят", заяви Бърли.

Шотландия е на второ място в своята девета квалификационна група със седем точки и победа над последните в групата Норвегия ще задържи тима на Бърли в надпреварата за плейофите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tamate_unufreev
05.08.2009 18:33

Ееее ся няма да има кой да пие Карнобатска Гроздова .... и чеверметата заминаха *joking*