Гочето: Левски трябва да рискува срещу ФК Баку

15:04
Гочето: Левски трябва да рискува срещу ФК Баку
Бившият треньор на Левски Георги Василев-Гочето сподели, че "сините" трябва да рискуват на свой терен, за да спечелят срещу ФК Баку в днешния реванш от третия предварителен кръг на Шампионската лига.

"Очаквам да стане един добър мач и Левски да спечели и да продължи напред. "Сините" имат предимство с оглед резултата от първия двубой. Жалко е, че Гаджев се контузи, защото той е един изключителен футболист и щеше да помогне много на отбора. Смятам, че на мястото на Гаджев, който е дефанзивен полузащитник, треньорът трябва да пусне Сърмов. Мисля, че в този мач Левски трябва да играе по-атакуващ футбол и да се пуснат по-офанзивни футболисти, какъвто е Сърмов. В този домакински двубой трябва да се премахне единия дефанзивен халф, в случая Гаджев, това е рискован ход. Но за да спечели Левски трябва да рискува. Все пак си на собствен терен, а и насреща имащ един добре стоящ отбор, който не се затваря отзад за да се отбранява и само да руши играта. Съперникът се стреми да атакува и да гради играта, което също е в полза на "сините". И като имам предвид каква ще е обстановката на стадион "Георги Аспарухов" особено след спечелването на Суперкупата. Не смятам, че сега беше момента за смяната на Емил Велев. Трябваше да го оставят да си работи. Отнесе много критики за това, че отбора играел слабо и грозно. Все пак обаче имаше резултати и направи Левски шампион. Но според мен и начина, по който Батков се раздели с Велев, не бе правилен. Все пак това е един човек, който целия си живот е прекарал в Левски. Трябваше собственикът да постъпи с нужното уважение. Обикновено, когато се прави такава промяна, ти се прави оценка на работата. И тази оценка не би трябвало да е тайна, има неща които просто трябва да се кажат, защото в противен случай хората остават с грешно впечатление, че нещо е станало и пак има нещо скрито. Относно Радко Достанич, такива треньори като него в България има поне 20. Нямам нищо против него, но ако беше толкова добър треньор, щеше да работи в Германия", коментира Василев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

NoobSaibot
05.08.2009 19:06

Хубаво го е казал човекът.Надявам се Левски да се открият и да надупчат Азерите, пък дори и да допуснат някой друг гол....5:2 е идеално *smile*

Bambaleo
05.08.2009 16:10

Браво за написаното и изказаното от Василев.
Дано да е говорил това което също и мисли. *stop*
Обаче днешно време критиката не помага, боли ги там разните хора в Левски кво казал един треньор.