Неделев пред трансфер в Щурм Грац

11:43
Неделев пред трансфер в Щурм Грац
Халфът на Майнц 05 Тодор Неделев е пред трансфер в Щурм Грац, съобщава kleinezeitung.at.

Според информацията генералният мениджър на Щурм Грац Герхард Голдбрих ще пътува в близки дни до Германия, за да води преговори с ръководството на Майнц за Неделев.

Щурм Грац се намира на четвърто място в класирането с 29 точки.

22-годишното дясно крило не влиза в плановете на старши треньора на представителния тим Мартин Шмид и не се включи в първата зимна тренировка със съотборниците си миналата събота. Той няма да пътува с тима на лагера в Марбея.

Неделев ще се готви със състезаващия се в Трета Бундеслига втори състав, за който записа 6 мача и 2 асистенции през есента, за да бъде в оптимална форма при евентуално преотстъпване през пролетния полусезон, каквито са плановете на ръководството на Майнц 05.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

messi_vampire
06.01.2016 04:23

Жив е той ... Жив е там в 3та лига... Бях го забравил Неделев. В Авсрия определено, може да му потръгне. Всичко зависи от самия него.

kolio_vg
05.01.2016 14:47

Не е лошо в Австрия,хубава страна,футбола им не е много на висота,може и да се върне старата форма.

El_Fenomeno_9
05.01.2016 22:28

Не е много на висота казваш футбола в Австрия а ?? Не следя австрийското толкова из късо да знам за талантливи момчета по имена , които могат да бъдат звезди , но смея да твърдя че и четирите им отбора са много добри (Залцбург , Рапид , Аустрия и защо не Щурм) . И щом отбор като Рапид , който ГАЗИ в Европа - като почнем през Шахтьор , които бяха тотално надиграни и ДВАТА МАЧА и продължим през груповата им фаза , та тоя Рапид има ОСЕМ ЗАГУБИ ОТ 20 МАЧА в Австрия , след всички изводи , които направих , мисля че изобщо не заслужава дори да играе там