Само един играч на Реал защити Бенитес, звездите на тима доволни от уволнението

11:29
Само един играч на Реал защити Бенитес, звездите на тима доволни от уволнението
Голяма част от основните футболисти на Реал Мадрид стоят в основата на уволнението на старши треньора Рафаел Бенитес, съобщава вестник „Марка“.

Според изданието с уволнението на Бенитес са свързани Кристиано Роналдо, Серхио Рамос, Хамес Родригес, Карим Бензема, Иско Аларкон, Хесе Родригес и Денис Черишев.

Една от причините Перес да вземе „скалпа“ на Бенитес е скандалът, който се разигра с Денис Черишев за Купата на Краля и изхвърлянето на Реал Мадрид от турнира.

Освен това Бенитес влезе в сериозен конфликт с Хамес Родригес, Иско и Хесе Родригес. Тримата футболисти демонстрираха неподчинението си към треньора публично по време на мачове на отбора, което накара специалистът да ги изпрати на резервната скамейка и то за дълго.

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос е бил в доста хладни отношения с Бенитес и се присъединява към групата на облекчените след раздялата с наставника. Същото важи и за нападателното дуо Кристиано Роналдо - Карим Бензема.

Единственият футболист на Кралския клуб, който е защитил Рафа Бенитес, е бил Пепе, но неговият глас не се е оказал достатъчен за спасението на треньора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tanaka92
05.01.2016 19:58

Седмичната му заплата е 120.000 паунда, незнам колко се равнява в евро, но година отнемане на книжката и 30.000 евро си е смешно ...

Drogba_d
05.01.2016 19:03

Сега очаквам няколко месеца да сме в устата на всички журналисти ех не ни оставиха най коментирания обор сме...*angry*

sdw
05.01.2016 18:48

*уволнения* , не уволнения *smile*

manutd_forlife
05.01.2016 17:32

'' Една от причините Перес да вземе „скалпа“ на Бенитес е скандалът, който се разигра с Денис Черишев за Купата на Краля и изхвърлянето на Реал Мадрид от турнира.''
Ако Бенитез сериозно е обвиняван за това, ръководството на Реал е пълно с идиоти, които нямат място в управляването на един отбор.

sdw
06.01.2016 17:02

Ами момче,ти явно не знаеш нищо за футбола.Преди ГУардиола да вземе звездния отбор на Барса,той е бил само с една година стаж като треньор и то на Б отбора на Барса.Горе долу същото като Зидан,само дето Зидан бе 2 години.

sdw
06.01.2016 17:01

И двамата знаем,че се обърках "треньор" с "отбор" *smile* Само нисък коефициент на интелигентност ще се бъзика с мен за това *smile*

manutd_forlife
06.01.2016 16:22

Това съм наясно, но малко ме разочарова това, защото наистина виждат хората извън клуба като пълни идиоти и смятат, че някой реално им вярва. Само, ако парите не правеха такава разлика между хората...

ComsteR
05.01.2016 23:22

Гуардиола преди Барса е бил треньор? Къде? Кога?

gordon_shumway
05.01.2016 22:52

sdw 5 януари 2016 [19:47]#14 "Аз от своя страна няма да съм от тези "някои" и ще потвърдя твоята теза - това е един некадърен отбор" Напълно съгласен съм с теб - това Реал Мадрид наистина е многo некадърен отбор *lol*

El_Fenomeno_9
05.01.2016 22:33

Как можа да ги сравниш с Гуардиола бе момче ... Направо ме смайвате такива , които търсите под вола СЛОН , но само и само да си докарате някакъв довод във своя защита ... И само да допълня , че Зидан се справи УЖАСНО в Б отбора , не искам да давам крайни оценки каква ще бъде работата му и в първия състав от огромно уважение към него , но най - малкото бих казал , че съм сериозно озадачен от уменията му на треньор КЪМ МОМЕНТА ... В бъдеще - евентуално , може би , навярно ... да се надяваме

mitko1010
05.01.2016 22:16

В Б отбора нивото е едно, в първия отбор нивото е друго. *wink* Те не казват това. Сега много важните ни мачове са на 28 февруари срещу Атлетико Мадрид и на 3 април срещу Барселона. Всички мачове са важни, изключително важни, но тези два мача са специални. В тях играчите трябва да покажат всичко, на което са способни. *thumb_up* Вътрешно си мечтая за победи в тези два мача, но не знам, ще видим, не искам да гадая.. Но имам някакво вътрешно чувство, че Зидан ще се окаже липсващата част от машината Мадрид. Сега тази част е на мястото си и машината заработва правилно, газейки и мачкайки всичко по пътя си.. *wink* *wink* В Шампионска лига единствено ще се притесня малко, ако се паднем с Байерн.

sdw
05.01.2016 20:06

Да ти кажа до преди седмица си мислех този сезон за загубен.Вече започвам реално да мисля,че влизаме директно в битката на ЛА лига и ШЛ като фаворити,такива каквито винаги сме били.Дори когато падахме на 1/8-ли няколко години подред,дори тогава бяхме фаворити,но шанса не беше на наша страна. Някои ще кажат,че много сме се надъхали,какъв е Зидан?2 години стаж в Б отбора ни.Стига му толкова.И Пеп Гуардиола беше по-малко дори.Не се знае как ще потръгне играта на Зидан,но определено футболистите ще играят на максимума.Това понякога е достатъчно.Те и футболистите биха си играли сами,стига да имат нужната мотивация.

mitko1010
05.01.2016 19:57

Казват, че единственият футболист, който е защитил Бенитес, е бил Пепе. *erm* Значи всички останали са били против него! Само си представете каква ли е била обстановката в съблекалнята. Назначението на Бенитес е една огромна грешка на ръководството на клуба. Както казваш ти, той не е за този клуб. За него е подходящ някой средняк, но Реал не е средняк и е хубаво, че хваналите паяжина мозъци на управляващите в Реал взеха решение да го отстранят. *stop* Когато Реал се дърпаше назад в защита след всеки вкаран гол... Това беше най- неприятното нещо за гледане. Най- силният клуб в света изглеждаше като малко, средно отборче, което залага основно на дефанзивната си игра и контраатаки. *confused* Феновете на клуба заслужават повече. Дано назначението на Зидан да се окаже една правилна стъпка в по- нататъчното ни развитие и дано той даде тласък и мотивация на играчите да спечелят нещо.. На фронта се показва ушата купа- не по- малко ушата от малкия Гарет Бейл. Трофеят от Ла Лига изглежда недостижим, но няма невъзможни неща. Мадридизмът се завърна в този клуб! *thumb_up* *thumb_up*

sdw
05.01.2016 19:47

Някои биха те оспорили,че не е некадърен.Доказан треньор е и всъщност причината е,че нямаше химия между играчите,а може и просто да е бил неподходящ за нашия отбор. ... Аз от своя страна няма да съм от тези "някои" и ще потвърдя твоята теза - това е един некадърен отбор,който не разбира манталитета на играта и най-вече на играчите и отбора.Един добър треньор трябва да се нагажда на обстановката.Бенитез "вкарва" гол срещу прилепите и се дърпа назад,сякаш сме някой италиански отбор по средата на таблицата.Да не говоря затова колко мача е изиграл без да използва всичките си резерви.Да не говоря и лошата му постройка,когато един отбор ни контраатакува.Много,ама много може да се говори,но мисля,че няма смисъл.Съжалявам следващия отбор,който ще приеме Бенитез.

sdw
05.01.2016 19:37

Ам да,не съм видял кавичките *smile*

Drogba_d
05.01.2016 19:28

Причината за уволнението му е че е некадърен и не става за нищо обаче няма как да го кажат публично и измислят оправдания

manutd_forlife
05.01.2016 19:27

Прочети ми коментара пак. Аз казах, точно обратното на това, което ти твърдиш, че исках да коментирам. Очевидно не Бенитес е виновен за отпадането на Реал от купата на краля и да се твърди, че това е една от причините за уволнението му е смешно. Това е извинение за отбор в трета футболна дивизия в Индонезия, не за клуб с претенциите и мащаба на Реал Мадрид.

sdw
05.01.2016 17:50

Имаше управления в ръководството на клуба след този случай.Няма какво да ти обяснявам.Нали не мислиш,че отбора е една фирмичка гараж,където има един президент,под него треньор и под него отбор.

Notlike
05.01.2016 15:54

Истината е, че тея балерини в Реал за нищо не стават и това ще се види, когато срещнат някой по-корав отбор. Не мога да кажа, че Бенитез няма вина, защото винаги оставя след себе си някой играч, който не го понася. Но уволнение след такъв рекорд от 11-4-3 в Ла Лига е просто пародия. Това беше максимумът, който можеше да извлече, ама явно Роналдо се е вземал за голямата работа.

ComsteR
05.01.2016 18:07

Пич ние не сме Ливърпул да се задоволяваме с 5-6 или седмо място,не сме отбор който чака трофей в първенството 20 години. Ако вашите цели са топ4 при нас е триумф във всички надпревари. А ако това е максимума за теб, си в страхотна грешка, лесно бешена келнера да бие Гранада,Еспаньол,Елче и т.н. а срещу сериозните отбори, да се на*ира и при повеждане да ми затваря мачовете, от там загубихме и срещу Севиля. Хиксовете с Виляреал,Хихон,Малага и Валенсия тежат, като добавим позора от Барса и хикса с Атлетико какво излиза, че нямаме победа срещу отбор от топ6, като изключим Селта и Билбао. Ако не можеш да биеш Барса, то поне ще целиш да си вземеш, другите мачове. Не можеш също да разполагаш с такъв отбор, и да се задоволяваш с подобни резултати.

sdw
05.01.2016 16:45

И по твойта логика треньора няма намеса в играта на отбора и в състоянието на формата на даден играч ли?Защо не започнеш да гледаш голф предимно.Мисля,че ще ти хареса повече.

Zanz1bar
05.01.2016 16:39

Това че вашите много милиони звезди Бейл и Роналдо немогат да оцелят врата от 5 метра не мисля че е проблем на Бенитез

sdw
05.01.2016 16:30

И как е максимума,като това е най-слабото ни представяне от няколко години на тоя етап.