Раниери: Постигнахме целта си, отваряме шампанското

16:34
Раниери: Постигнахме целта си, отваряме шампанското
Мениджърът на Лестър Сити Клаудио Раниери беше доволен след равенството 0:0 с Борнемут и добави, че неговите футболисти заслужават шампанско, защото вече имат 40 точки от началото на сезона.

Лестър е на второ място в класирането на Висшата лига на две точки от лидера Арсенал.

 "40 точки беше основната ни цел този сезон и ние я постигнахме. Добра работа на моите футболисти - и шампанско", каза Раниери след вчерашния двубой.

"Знаехме, че ни чака труден мач. Отборът на Борнемут разиграваше топката много бързо, но през второто полувреме бяхме по-добри", добави мениджърът на "лисиците".

"Ударихме греда, пропуснахме дузпа, имахме още няколко добри възможности. Не сме отбелязвали от три мача, но имаше шансове. Доволен съм от старанието на момчетата", каза още Раниери.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DuFkaTa
04.01.2016 03:32

Лестър са задължени да пробва, пак докъдето стигнат няма значение. Дори и да не спечелят туко виж завършили в топ 4 и догодина да ги гледаме във ШЛ. Едно влизане във групите може да бъде от огромно значение за развиването на клуба.

Sve86
03.01.2016 20:48

За това им викат ' Лисиците ' ,така че очаквайте всичко от тях !!!
ПО скоро сега след загубата която им предстои ще избухнат доста сериозно , все пак те си постигнаха своето

United9
03.01.2016 17:03

Защо се прави на умряла лисица , може би за да свали напрежението от футболистите или защото знае че, скоро няма да е в топ 4. *smile*

CFC_H_A_Z_A_R_D
04.01.2016 03:45

Те не са новобранци.

DuFkaTa
04.01.2016 03:28

Мн ясно че НЕ !! Ако бях аз щях да кажа на играчите (не на пресата), че трябва да се атакува титлата. Трима от главните конкуренти: Челси, Юнайтед, Ливърпул са мн зле. Сити и Арсенал също не са кой зн каква сила, пък и имат мачове във ШЛ. Всички отбори са равностойни и имат къде да губят точки. Това е един уникален шанс за играчите (които доскоро бяха ниско-средна класа) да спечелят титлата на Англия. От този колектив, колко от играчите им ще имат др такава възможност а ?!?!? Малцина ще са играчите които ще минат във един от грандовете и дори това не е гаранция че ще я спечелят. Вижте Джерард примерно. И още един факт за самочувствие: Лестър са коледния шампион. Едно е да си 3,4,5 спечелил я със добра игра, я със късмет, др е да си първи. Просто един път се живее, и такива възможностти са такава рядкост, че е грях да се пропиляват. И точно футбола е играта на чудесата, най пресния пример може би е титлата на Атлетико по миналата година, или двете на Борусия Дордмунд, Така че никакво шампанско да не отваря Раниери, ами да си запретва ръкавите и да се захваща за работа. Само си представете как би звучало, от новобранец, до Шампион на Англия.

CFC_H_A_Z_A_R_D
03.01.2016 21:10

Понеже двамата сме от един град искам да се хванем на бас.Правя най-лудото нещо в този момент.Ако магията стане и Лестър е шампион след края на сезона.Ще ме черпиш цяла седмица в Чака Рака,ако Арсенал стане шампион ще ти купувам билети за Лондонските дербита през целия следваш сезон. СЪГЛАСЕН

nom3rcy
03.01.2016 18:43

Никъв шанс. Нито имат нужната психика, нито нужната физика, за да издържат на това темпо в Англия.. sdw по-долу добре го каза. Да им стискаме палци за евротурнирите. Силно се съмнявам, че ще направят и там нещо, но заслужават да опитат.

CFC_H_A_Z_A_R_D
03.01.2016 18:02

Ще видим магията може и да продължи някой друг кръг.А при някоя друга издънка на Арсенал и Сити може и да видим ''невъзможното'' след 38 кръг.Надежда за тези момчета от Лестър ще умре последна.

sdw
03.01.2016 17:23

По-скоро първото.Раниери явно е доста добър психолог и вместо да се хвърли напрежение сред видното сваляне на трона,той надъхва футболистите си.Евала.Иначе на всички ни е ясно,че Лестър започват надолу.Колкото и симпатични да са,всички знаехме,че това ще се случи.

sakata_97
03.01.2016 17:23

Ти ако си на негово място няма ли да кажеж същото??