Хаджиевски: И ние имаме своите шансове

10:51
Хаджиевски: И ние имаме своите шансове
Наставникът на ФК Баку Гьоко Хаджиевски заяви преди мача реванш с Левски от третия предварителен кръг на Шампионската лига, че и неговият тим има шансове за победа.

"Важен мач и за двата отбора. Знам колко добър отбор е Левски. Те имат предимство затова, че са домакини, а ние имаме предимство от добрия резултат на наш терен. И ние имаме своите шансове. Готвим се за нещо голямо. Хората си мислеха какъв тим е Баку. Левски е шампион, но и ние сме играли много мачове в Европа със силни отбори и сме вкарвали много голове. Левски има повече опит, но според мен много важна е организацията. Не се притеснявам дали ще играе Жоазиньо, Тасевски, Йовов или Ортега по левия фланг. Те са добри футболисти и градят играта, но няма проблем който и от тях да играе, моите футболисти да го неутрализират", каза Гьоко Хаджиевски.

" Баку функционира като 100 % професионален отбор, нямаме никакви проблеми. Максимално сме мотивирани, може да сме аутсайдер за някои, но ние вярваме в собствените си сили. Не сме Сант Хулия, нито отбор от Лихтенщайн, ние сме силен тим и затова не трябва да ни подценяват. Не се опитвам да провокирам никого. Имаме сили и възможност в утрешния мач да направим мач, който ще влезе в историята на азербайджанския футбол. Не мога да кажа състава, ще е ясен утре след разбора. Настроението в тима е добро, бразилецът Алмейда бе контузен, но два-три дни тренира и е достатъчно добре, за да играе", каза още треньорът на Баку.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

torres_228
05.08.2009 10:55

Имате... След като вземете пушките от пайнтбола и почнете .. *joking* . Шегата настрана. Имате шансове ,но ще са само на контри.. Или някоя глупава грешка от наша странааа.. *sick*