Ван Гаал: Нямам намерение да подавам оставка

09:22
Ван Гаал: Нямам намерение да подавам оставка
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал заяви, че е доволен от представянето на своите възпитаници в дербито с Челси. Специалистът разкри, че няма никакво намерение да подава оставка, защото чувства подкрепа от страна на футболисти, шефове и фенове на червените дяволи.

"Дали ще подам оставка? Нека ви питам и аз нещо. Когато играчите се представят по този начин, дали според вас има причина да си тръгна? Защото според мен няма и няма да го сторя. Може би медиите много искате да се махна, но няма да се случи. Имам си договор, който трябва да изпълня", коментира Ван Гаал.

"Лично за мен, бъдещето ми като мениджър не е толкова интересна тема. Аз нямам влияние върху решенията на босовете, само мога да работя ежедневно с играчите и няма как да ги предам, като виждам как се борят за мен", допълни специалистът.

"Дори след този резултат и след тази изпусната победа феновете ни ръкопляскаха и затова не мога да кажа, че се притеснявам за бъдещето си. Е, във футбола никога не можеш да си сигурен за нищо, но аз чувствам подкрепата на феновете, играчите и директорите", каза още Луис Ван Гаал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Skeletan
30.12.2015 02:06

Все пак отборът се казва UNITED. Направиха грешка, когато уволниха Мойс. Не застанаха зад него, позволиха на звездите да му се качат на главата, не му гласуваха доверие въпреки слабите резултати. Сега виждаме нещо съвсем различно при Гаал, но пък и той има харизмата и авторитетът, които са нужни и в съблекалнята. Така и трябва да бъде! Единственият проблем тук е, че Гаал вече каза, че след година сдава поста. Тогава нима има голямо значение дали ще си отиде сега или след година?! Ясно е, че холандецът е човекът, натоварен да извърши прехода. Човекът, който трябва да изгради нов отбор и да го предаде на следващия месия. Значи трябва да си замине тогава, когато преходът е приключил или тогава, когато стане ясно, че няма възможност да осъществи този преход. Кой би могъл да твърди второто?! Мойс бе човек, с когото можеше да започне нова ера. Гаал не е такъв, той е проводник. И неговите години са преходни години. Може да има добри резултати, може да има лоши резултати. Наивно е да се търсят резултати. Играта понякога беше трагична, но сега напоследък това заприличва на отбор. Като че ли се завръща онзи дух на единност и непримиримост, онази вяра в колективната сила. Големите препядствия и кризи могат да унищожават, но могат и да сплотяват, особено ако човекът зад кормилото знае как да го използва.

Mast3r_Jack
30.12.2015 01:45

Не съм съгласен, че сега е най-правилния момент за мениджърска рокада.. *wink**thinking**smile*

Double_De
29.12.2015 22:51

Добре че Челси играха без нападател, а и Азар ги направи луди целия им отбор на Юнайтед. Като сложим и факта че са в супер криза( Челси). Не знам на какво се радваха толкова феновете им( на ман ютд)след вчерашния мач.

darkway
29.12.2015 19:15

Нагъл тип не иска да се махне сам! Дано му помогнат по-бързо, че нищо добро не ни чака с него имаше 2 сезона да направи нещо не направи нищо .. ами да си ходи колко да стои 3 ти сезон ли ? То се вижда че и играта не е красива при него никакви идеи това е Англия. Ако си мисли че му е Холандия лъже се.