Тотнъм подчини десет от Уотфорд с гол в края (видео)

19:00
Тотнъм подчини десет от Уотфорд с гол в края (видео)
Уотфорд загуби от Тотнъм Хотспър с 1:2 на "Викаридж роуд" в среща от 19-я кръг на английската Висша лига.

Главен съдия на двубоя бе Антони Тейлър.

Шпорите откриха резултата с гол на Ерик Ламела в 17-та минута. Аржентинецът проби през центъра на противниковата защита и матира Гомес с премерен удар, който попадна в долния ляв ъгъл на вратата.

Четири минути преди почивката Игало реализира красив изравнителен гол. Той получи кълбото с гръб към вратата и с човек на гърба. Голаджията елегантно финтира прекия си пазач, след което изпревари Лорис и чукна топката в мрежата на Тотнъм.

В 62-та минута Нейтън Ейк влезе с бутоните в едно единоборство с Ламела и Антъни Тейлър бе принуден да покаже картона с червен цвят. Стършелите доиграха двубоя с човек по-малко. Въпреки това обаче, те бяха близо до победата в 89-та минута, когато Уотсън изненада Лорис след изпълнение на корнер. Технологията на голлинията отчете, че топката не е влязла във вратата с целия си обем.

Буквално в следващата атака Тотнъм стигна до победата. Резервата Сон отбеляза гол-шедьовър, засичайки с пета центриране отдясно. Кълбото мина между краката на Гомес.

Тотнъм записа трета поредна победа и се изравни по точки с Манчестър Сити, който е на трето място във временното класиране и е с мач по-малко от шпорите.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nevenium
28.12.2015 18:55

Любимия отбор не блести, но е стабилен! Радвам се на успеха на Тотнъм, но с човек повече очаквах отбора да доминира! Гола на Сон донесе победата, но за мястото, което заема отбора представянето днес бе слабо!

THFC1882
28.12.2015 17:31

Лол , не вярвам на очите си.. Уинър са пуснали статия за Тотнъм . Иначе за слаба игра за момента , но важното е , че сме напрев във резултата. Иначе съдията може би трябваше да отсъди дузпа за Уотфорд.

ogi999
28.12.2015 19:56

Мислех, че само аз си внушавам за отрицанието на тоди сайт към Тотнъм, но то е толкова явно, че мсички го виждат. Иначе за мача....много зле бяхче и личи умората , което се дължи на късата пейка на отбора. За топ 4 няма да имаме никакъв проблем, но дано направим Х с Евъртан в следващия кръг.