Официално: Славиша Йоканович пое Фулъм

11:16
Официално: Славиша Йоканович пое Фулъм
Бившият наставник на Левски Славиша Йоканович се завърна в Англия и застана начело на тима от Чемпиъншип Фулъм.
 
Наскоро котиджърс, които се представят слабо от началото на сезона, уволниха мениджъра Кит Симънс, а миналата вечер обявиха назначението на Йоканович. Сръбският специалист направи фурор с Уотфорд миналата година, печелейки с тима промоция за Висшата лига, но след това не се разбра с ръководството за нов договор и напусна клуба. В последствие Йоканович изкара силен период и в Макаби Тел Авив, като класира израелския тим в групите на Шампионската лига.

"Успехите на Славиша и неговата страст към футбола и го изкачиха на първо място в нашия списък с кандидати. Нямам търпение да го посрещна на "Крейвън Котидж" и нещата да тръгнат в правилната посока във втория етап от сезона", коментира собственикът на Фулъм Шахид Хан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

marioooooooo
28.12.2015 13:50

Гонзо,Гонзооооо.......................

El_Fenomeno_9
28.12.2015 15:50

Нямаше как да го оставят , защото беше "човек на сирака" и никой нямаше да му има доверие ... Не че той нещо щеше да е виновен , просто така е в бг , никой не го уволни , защото го мислеха за некадърен , а по съвсем други причини

Delcho_1892
28.12.2015 15:03

Хах,Левски много изпуснаха с него,трябваше да му дадат повече шанс,ама то така стана по-добре за него,издигна се в треньорската професия,класира отбор във ВЛ,който сега се представя много добре,макар и без него,класира отбор за групите на ШЛ..

Delcho_1892
28.12.2015 11:56

Ако беше останал в Уотфорд щеше да е много интересно да го гледаме във ВЛ и особено ако и с него Уотфорд бе на тази позиция,която са в момента