Определиха Григор Димитров като "Разочарование на годината"

10:39
Определиха Григор Димитров като "Разочарование на годината"
Авторитетното американско списание Sports Illustradet обяви българската тенис звезда Григор Димитров за разочарованието на 2015 година в този спорт, информира "Стандарт".
 
Гришо се представи много силно през 2014 година, с което насочи всички светлини към себе си. Но поради различни причини българинът се представи изключително колебливо през отминаващата вече 2015 година, за да загуби позиции и да завърши сезона на 28 място в световната ранглиста.
 
"Очакванията продължават да надминават постиженията му. Настояща позиция в ранглистата: 28", пише авторът на обзорния материал за тенис Джон Вертхайм.
 
Южени Бушар пък бе определена за разочарованието в женския тенис.
 
Нова Джокович и Серена Уилямс бяха определени за най-добрите тенисисти за изминалата година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
28.12.2015 00:26

До коментар [@comment 1862712] от [@user El_Fenomeno_9]:

Подкрепям те,че такъв некадърник не трябва да играе за българия!!!медийна надувка!!!

fivooo
27.12.2015 20:43

Живота си е негов. Ще играе където си иска. По света има 3 млн българи напуснали Бг - не като да не могат да се върнат да работят в БГ-то, ама няма да го направят.

fivooo
27.12.2015 21:44

Ами критикувате го така сякаш има някакъв дълг към България. А той няма по-голям дълг, от който и да е българин във и извън България. Тук пишете, че той бил за подръжание. Ами той си е като си сбъдва мечтите - играе тенис със най-добрите, обикаля света, запознава се много и различни хора и култури и т.н. Българите, които постоянно се оплакват от сегашната ситуация в БГ за пример ли са? Не! Българите извън БГ, които твърдят, че България им е много мила и свята - те за пример ли са? КАТЕГОРИЧНО НЕ! Хора, които бягат от проблемите, а не ги решават НЕ СА ЗА ПРИМЕР. Защото децата им ще станат същите нещастници каквито са и те. А на Григор няма какво да му пука. Той си е гражданин на света,а на България така или иначе ѝ остават няколко години съществуване.

El_Fenomeno_9
27.12.2015 21:07

Мнението ти е адски глупаво ... Да се върнат да работят тук ??? Кой е искал от Григор това , излиза че все едно са му казали да играе турнири само в България ... Твърде си плиткоумен за да пишеш във форуми , но това си е твой проблем

lazera0
27.12.2015 19:22

Разликата между Бербатов и Димитров е от небето до земята, Бербатов е дал много за България и продължава дава чрез фондацията си, докато Димитров се сеща за България когато му е изгодно

night_wolf1984
28.12.2015 00:24

Ами я кажи за кво си ползва Бербо фондацията бре ....каолин..щото ние друго не виждаме освен да помага на деца и хора в неравно състояние...дрога ли пласира като брат си или хора трепе...я кажи от къде са паричките на Левски и Берлускони бре капацитет...сякаш си счетоводител на Бербовата фондация...Гришо е гола вода...нищо не става от него медийна надута топка...няма какво да покаше...няма какво да даде и няма как да е в топ 10,след като едно японче като Нишикори е по добър и стабилен от него...добре ,че са маша и другите куртизанки,че да чуем за нашия юнак.Колкото и да злобееш и Стойчков и Бербатов са по славни от наш Гришо!!!

Kalinho
27.12.2015 23:26

и като има повече голови от Стоичков какво означава ? Знаеш ли срещу кои отбори са му головете ? Знаеш ли как се финансира федерацийката му и къде отиват парите ? като не знаеш недей да плямпаш навсякъде където не ти е работата. Гришо е показал доста повече от 2-3 тарикатски трика (и все си мислех, че играе с ракета не с хилка ама ти си знаеш *smile* )а и вече веднъж беше в подножието и не е толкова далеч от там, реално след няколко месеца ако е пак в топ 10 какво ще разправяш тогава *smile* мен проблема ми с Димитров е, че оставам с чувството, че не оценява любовта на български фенове. Не само в Арена Армеец ами и по света, винаги го подкрепят... все можеше да намери начин да дойде за турнира в София.

night_wolf1984
27.12.2015 20:59

Има повече голове от Стойчков...и двамата са минали през ЦСКА..спри с тая злоба...инак Григор е медийна звезда дай му да ходи подир шарапова,Уилямс...нищо,че на корта пада от анонимцици..Показал 2-3 тарикатски трика с хилката и голяма звезда..никога няма да е на върха или в подножието..това не го казвам от злоба ,а от това което виждам...Живи и здрави пичове....и не се палете...нервите не водят до нищо хубаво освен до Алцхаймер*smile*

lazera0
27.12.2015 20:31

Най-важното е, че помага на децата, т'ва дали си прави реклама и пиар не ме интересува

Kalinho
27.12.2015 20:25

е точно пък барби какво точно даде ? игра в националния докато му беше от полза и после се скри като мишка. фондацииката му знаеш ли точно как се издържа и колко пари дава той за нея ? сако като видиш как се казва измислената фондация и ти става ясно каква и е целта - реклама и евтин пиар.

LEVSKI_IYI_14
27.12.2015 18:32

До коментар [@comment 1862641] от [@user putopalo]:

Не ти разбрах последната дума, колега, че има много какво?

LEVSKI_IYI_14
27.12.2015 19:26

Хайде, че много внимание ти обърнах!!

putopalo
27.12.2015 19:20

Айде че много внимание ти обърнах💩

LEVSKI_IYI_14
27.12.2015 19:00

Има много такива, е и??

putopalo
27.12.2015 18:34

Има много такива като теб💩

7ed0o0
27.12.2015 17:28

1 път отказа да играе,засега се очертава и 2-ри път да откаже да играе за България.Прехвалват го още от самото начало,нещо се възгордя много,на всичкото отгоре говори български с акцент(хората по 15 години живеят навън и нямат акцент).Няма как да му симпатизирам.

lazera0
27.12.2015 13:41

Само на мене ли ми прави впечатление, че по време на мачовете вика "къмон" вместо "айде", "давай", това е подигравка към Родината и езика ни. Той не знае български Вие искате да му пука за България

Kalinho
27.12.2015 12:06

лично аз до скоро му симпатизирах адски много. По някаква случайност гледах и мача в Арена Армеец, според мен малко повечко му идва славата. С тези постоянни снимки и авантюри които се пише имам чувството, че ще стане като с Божинов. И след скандала с участието му за националния отбор, сега много ме хвана яд, че няма да дойде на турнира в София. След подкрепата която получи на демонстративния мач, можеше да върне жеста. Не съм фен на тениса но според мен с нищо не показва, че заслужава тази подкрепа която получи. Дойде да замаже очите на хората и да изкара някой лев. Реално в София взеха турнира заради него и залата щеше да се пука по шевовете заради него а той ...

LEVSKI_IYI_14
27.12.2015 17:58

Какво общо имат футбол и тенис, защо намесваш Бербатов по отношение на Григор Димитров?*ball*

putopalo
27.12.2015 17:19

Не ме интересува от кой си взимал автограф и колко си запознат с тениса.Не ми разказвай повече подробности от живота си,разбрах че си неограничен откъм мислене и това ми стига.Да си жив и здрав!

simon_66
27.12.2015 15:45

Това показва колко си ограничен откъм мислене, щом само това колко пари изкарват ти е в главата.. нямам намерение да споря с теб, защото съм в пъти по-запознат с тениса и с това какво представлява всъщност този българин Григор Димитров... имал съм шанса да разговарям с него за съвсем кратко, когато беше на 16 години и му взех автограф, също така и с Тодор Енев или да те просветля кой е той.. ясно ми е, че си нямаш и понятие какво представлява това да си на корта, колко труд се изисква и лишения, за да си сред най-добрите в света и да се бориш ежедневно с равностойни на теб тенисисти, било то на тренировки или в официални мачове.. със здраве младеж и един съвет - радвай се на успехите на тенисисти като Григор, защото няма да са никак много излезлите таланти като него, особено в подобен спорт като тениса, където конкуренцията е убийствена!

El_Fenomeno_9
27.12.2015 15:42

1-во : Кой и от къде ти каза , че ще играе във втората седмица на АО , че да трябва 3 поредни седмици да сменя континенти ??? Второ хич не ми излизай с номера , че сме щели да се върнем отново , ами дай тогава да не играем в никакви спортове за нищо за класиране баскетбол , волейбол , футбол - нали после пак ще ни бият като шкембе и да не се опитваме изобщо ??? Нормалните хора , пак казвам НОРМАЛНИТЕ - те не го упрекват защото не е дошъл за Купа Дейвис или защото не се е записал за турнира в София ... Нормалните хора го обвиняваМЕ , защото постъпва като плъх и се крие постоянно ... Не излезе тоя човек една думичка да каже - слушайте така и така еди си какво не може да стане заради еди си какво ... Говори като мъж бе , кво все се криеш зад агенти магенти и други мишоци ... Всеки си има причини за нещо , което е свършил или не , мъжки е да излезеш и да кажеш в прав текст , а не да подхвърляш по някое интервю с недомлъвки и да не казваш нищо ... Ако искаш хората да те уважават се дръж както трябва с тях , а на който не му правят впечатления тези неща , значи просто няма никакво достойнство

putopalo
27.12.2015 14:06

...научете се да подкрепяте българското...Само това разбрах от големия пост,който изписа.Всеки известен спортист трябва да си даде сметка за едно много важно нещо:той е пример за подражание на много бъдещи спортисти.Когато предпочетеш парата пред България,ти показваш на прохождащите спортисти кое е важното в спорта и живота.Лошото е че,това стана практика в родината ни,никой няма да забрави какво направи Бербатов,например.Не им завиждам,напротив,пожелавам им да изкарат много пари през 2016.И да не забравят думата ОТГОВОРНОСТ ,защото цяло едно поколение приема техните ценности.

simon_66
27.12.2015 13:51

А мислиш ли, че в продължение на 3 седмици ще му е лесно да играе на 3 различни континента? Първата в Австралия, след това в София, демек Европа и накрая във Флорида, Сев. Америка.. нормално е да предпочетеш да си готов за турнира във Флорида, отколкото да играеш в София да речем полуфинал/финал и след 2 дни хоп отиваш за 1ви кръг във Флорида.. човекът сам си призна, че е объркан от това как са възприели отказът му да участва в мачовете срещу Унгария, поради вече изготвената му програма.. е нима той е длъжен да спасява задни*ите на останалите в отбора всеки път.. та тези Кутровски, Кузманов бяха с по 100 места в ранглистата поне пред унгарците, а допуснаха загуби с 3:0/3:1 сета и то на кортовете в София.. и да бяхме се качили в горната дивизия с победи на Григор какво щеше да стане- 2016 да се върнем отново в тази, в която се намираме сега.. нямаме друг качествен тенисист освен Григор на този етап и това бе видно.. гледам го Кутровски в София, беше ужасяващо слаб, макар и да имаше болки в корема, от които се оплакваше след мача, за Кузманов не ми се и говори дори, защото там нещата са още по-трагични.. Григор е медийна звезда-ФАКТ, но не само- всеки тенисист си има силните и слаби периоди.. това му беше 1вия слаб период и съм сигурен, че ще му е за урок.. спад в ранглистата, раздяла в половинката си и с треньора. Какъв трябва да си, за да не ти повлияе това? При положение, че си е красиво момче, нормално е да има внимание от женската част от обществото към него, въпросът е да намери баланса между тениса и личния живот. Никой не принуждавам да го подкрепя, но е недостойно да подкрепяш даден човек само когато е във възход, а когато се поразклати- почва се с ругатните и хейтването.. научете се да подкрепяте българското, защото въпреки че сме една шепа народ, изкарваме подобни хора на световната сцена, които ни прославят, а дори не го заслужаваме, тъй като в страната ни не са отделили почти никакви финанси, за да подпомогнат това момче в юношеския му период!

putopalo
27.12.2015 13:08

Верно е че,славата му идва "ту мач".

simon_66
27.12.2015 11:32

Ей, не го оставиха това момче намира тези медии в чужбина, особено американските.. само плюят ли плюят, бас се хващам, че ако беше се случило с техен играч щяха да отправят 10 пъти поне по-малко критики! Човекът е в добро настроение, както можем да видим от профилите му в мрежата, това, че българската публика показа, че стои зад него и го подкрепя постоянно(пример в демонстративния мач в Арена Армеец) също му е вдъхнало повече енергия и увереност. Сигурен съм, че ще видим един доста по-различен Григор на кортовете този сезон и бързо ще се върне в топ 16, а оттам и нагоре.. има си ги вече тенисистите на възраст, поради което се очаква и спад във формата им- Ферер, от франзуците не очаквам нищо впечатляващо този сезон-Симон, Цонга, Монфилс.. очаквам прогрес спрямо миналия сезон в играта на Давид Годен, може би Томич и при Григор! Хубавата новина е ,че Григор има да защитава точки само в първия месец, когато са повечко, а след това ще трупа доста при добри представяния.

Stan1926
27.12.2015 12:09

Ти да не мислиш, че ние много му се радваме на тоя смешник? Освен 15-16 годишните момиченца, едва ли има много други фенове. Григор е измислена звезда, вдигна се изкуствен шум около него. Никога няма да е голям тенисист. И нека не забравяме, че отказа да играе за България, защото нямаше да вземе достатъчно пари. Не му пука за Родината му, а ние да му пляскаме? Другия път. *smile* Ще пропадне още надолу през 2016.