Достанич: Това е мачът на годината, нека публиката бъде с нас

18:02
Достанич: Това е мачът на годината, нека публиката бъде с нас
Старши треньорът на Левски Радко Достанич заяви на пресконференцията преди срещата - реванш от третия предварителен кръг на Шампионската лига с ФК Баку, че това е мачът на годината за "сините".

"Дарко Тасевски направи две-три тренировки. Състоянието му се подобрява от два дни. Вчера опита да тренира на пълни обороти. С нас е на лагер и ще разчитаме на него. Всички контузени са добре, съжалявам за травмата на Владимир Гаджев. Той е много важен футболист за нас, но Левски има 25 добри футболисти и ще му намеря заместник. ФК Баку показа, че е добър отбор, но Левски е шампион и има своите шансове. За мен този мач е много важен, защото феновете ни подкрепяха всеотдайно на мача за Суперкупата и бяха като още един играч за нас, когато бяхме с човек по-малко на терена. Надявам се и утре да е така", каза Достанич.

"В Европа Левски е голям отбор. Важното е да се раздадем 100% на терена. Готови сме ако трябва да играем 120 минути, ще направим всичко възможно да спечелим този мач. За нас това е мачът на годината! Никога не съм казвал, че ще победим лесно, имахме добра информация за съперника и знаехме, че разполага с качествени футболисти и ни чака труден мач. Ще направим всичко възможно да не се стига до дузпи. Всички знаем тежестта на тази среща. Футболистите са в добро психологическо състояние. Всичко е възможно в този мач, дори Хаджиевски да ме изненада. Не искам да говоря за Шампионската лига, а за Баку, нито пък да се връщам назад. Ако преодолеем Баку, ще говорим за по нататък", заяви Достанич.

Групата на Левски за реванша с ФК Баку:

Петков, Генев, Миланов, Рабех, Тиберканин, Сърмов, Топузаков, Митрев, Минев, Бензукан, Огнянов, Ортега, Жоазиньо, Зе Соарес, Тасевски, Н. Димитров, Вагнер, Бардон, Йовов и Христов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cekc
05.08.2009 02:14

ако четири лева са ти много смятай какъв фен си.

hitria
04.08.2009 23:34

" Старши треньорът на Левски Радко Достанич заяви на пресконференцията преди срещата - реванш от третия предварителен кръг на Шампионската лига с ФК Баку, че това е мачът на годината за "сините"." След това очаквам всички левскари януари 2010 на подготовката. Дотогава няма да има други мачове на отбора. Поредния треньор, който не знае друго изречение. Мъка. Всички левскари на стадиона и подкрепяте отбора като за последно.

torres_228
04.08.2009 21:46

Рууни ,приятелю ,ако бяхме Азербейджан ,ако бяхме по-богати като тях, можехме да си го позволим това. Но ,уви ,сме СЛАБИ и БЕДНИ !!!..

UltraBlueHool
04.08.2009 19:35

И цените които са в моменти не са кой знаи какви.Мисля че всеки нормален човек може да си позволи билет най-малкото в сектор Б е 4 лева който със сигурност ще е пълен затова семкарите да се ориентират към официналната ложа и т.н. Левски завинаги!

gocktherock
04.08.2009 19:26

"Ами защо Батков не направи вход свободен както те направиха" Щото Левски ще си отнесат една солидна глоба от УЕФА. Забранени са отворените врати на такива мачове. Разбира се може да се пуснат билети със символични цени, но това зависи единствено от клуба

WayneRoney
04.08.2009 18:37

1-во БаткоВВ *joking* Много ясно,че не му пука,а и аз несъм фен на никой от бг отборите просто ме е яд на много смешни неща от нашето смешно първенство Иначе успех на всички бг отбори.

tamate_unufreev
04.08.2009 18:33

1-во не е Батков а БаткоФФ
2-ро ти мислиш ли че му пука *joking* за вас феновете
3-то защото ако се напълни герена ще вземе към .....хм,мм 100 000 само от билетчета
4-то ?Успех на Левски утре дано биете *beer* И не само Вие де...и всички Бг

WayneRoney
04.08.2009 18:19

Ами защо Батков не направи вход свободен както те направиха