Официално: Ливърпул договори сръбски халф

22:13
Официално: Ливърпул договори сръбски халф
Цървена звезда потвърди трансфера на полузащитника Марко Груич в Ливърпул. Двата клуба са изчистили всички детайли по сделката. 
 
Ливърпул ще плати 7 милиона евро за правата на футболиста. 19-годишният халф също е приел условията и ще подпише петгодишен договор с мърсисайдци. Съгласно договора обаче, сърбите ще върнат 1 милион обратно на Ливърпул като наем за правата на играча, който ще доиграе сезона в Цървена звезда. Сръбският клуб ще получи и 10 процента при следващ трансфер на играча. 
 
"Искаме да благодарим на Груич за тези 10 години, които той прекара в нашия клуб. Финансовата ситуация ни принуждава да продадем играча", се казва в съобщението на Цървена звезда

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shoshibgFB
25.12.2015 07:59

Май не сте ме разбрали пичове. Нито казвам, че парите които сме дали за него са много, нито го сравнявам с нашите нещастници. Съвсем ми е ясно що за талант става въпрос.
Просто констатирам колко зле сме с футбола в БГ, че един такъв не можем да изкараме, камо ли една камара като долуизброените, и също, че не дай си боже да имаме някакъв такъв талант, той бива шитнат за смешни стотинки на първия отбор който дойде за него, за да може отборчето му да закърпи бюджета.

Апропо, че нямаме футболисти, нямаме. Ама, че нямаме и добри собственици на отбори и добри футболни мениджъри, които да помогнат с добри съвети, вместо само да си гледат джоба, е очевадно! И затова футбола, и страната ни са на такова дередже.

shoshibgFB
23.12.2015 23:42

Значи, купуваме играч за 7 милиона евро, който най-много да търка пейката няколко мача, иначе ще рипа в дубъла. 7 МИЛИОНА!
Представете си колко са зле ритнитопковците в БГ, като един няма даже и това да направи...

А ако името му беше Груев, я вземат 200-300 хилки нашите велики грандове, я не.

scouser_pool
24.12.2015 09:20

Значи въобще не съм съгласен с твоя коментар. 1.Както спомена под мен човека Сърбия стана световен шампион за младежи до 20 години и Груич е бил от този състав докато нашите даже не могат да се класират на такъв форум 2.Погледни националния на Сърбия и нашия и играчите вътре...Маркович,Матич,Коларов,Иванович и т.н. се състезават на топ ниво...коя от нашите млади надежди е стигнала някъде , Неделев и много други отидоха в чужбина и даже не можаха да се наложат...само съм съгласен за някаква степен с първата част от коментара ти...доколко това момче ще се наложи нямам представа , впоследните 5,6 години колко такива взехме( за доста по-малко пари) нищо не стана от тях , но кой знае може да е следващия Де Бройне или Лукаку

katal0neca
24.12.2015 00:25

Какво го сравняваш сърбина с нашите некадърници. Нормално е европейските грандове да дават подобни суми, че и по-големи за младите сърби, все пак те станаха световни шампиони за младежи.