Раниери: Лестър е първи, защото големите отбори не са в топформа

22:30
Раниери: Лестър е първи, защото големите отбори не са в топформа
Мениджърът на Лестър Сити Клаудио Раниери е на мнение, че той и неговите възпитаници окупират върха във временното класиране на английската Висша лига, защото големите отбори все още имат проблеми да влязат в шампионски режим.

"В този момент ние сме аномалията на шампионата поради простия факт, че всички клубове от топ 4 не са на необходимото ниво. Но това няма да продължи вечно. Уверен съм, че Челси бързо ще се изкачи нагоре в класирането. Също така съм много впечатлен от моя добър приятел Арсен Венгер и Арсенал", коментира Раниери.

Италианският специалист коментира и отношенията си с бившия мениджър на Челси Жозе Моуриньо. В миналото Специалния е правил не един негативен коментар по адрес на Раниери.

"Честно казано, това е неговата тактика на поведение към колега, от който се страхува. Като оставим това настрани, бях много разочарован от факта, че Моуриньо бе уволнен от Челси. В началото на сезона, когато поех Лестър, той ми изпрати съобщение, пожелавайки ми успех", каза още Клаудио Раниери.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Arsenal966
23.12.2015 13:42

Тази година,таблицата може да поеме във всякакви посоки,като накрая...макар и малко вероятно,Лестър може и да са на 1-во място.Според мен топ 6 накрая ще е така : Арсенал или Ман Сити на 1-во,като естествено...се надявам ние да сме на първо ; Ман Ю на 3-то ; Ливърпул или Тотнъм на 4-то,за 5-то и 6-то имам 3 кандидата в лицето на Тотнъм/Ливърпул,Лестър и Челси.

sakata_97
23.12.2015 13:31

Човека поне си е реалист,браво за което,но има и друга причина за страхотното представяне на лисиците до момента и то е че всеки футболист на Лестър е готов да помогне на другия,със една дума колектива им е страхотен*smile* Мен много ме радва този отбор дано в края на сезона заемат мястото което са си заслужили*smile*

danchojelevv
23.12.2015 12:39

И аз не вярвах, но след мачовете с Челси и Евертън , шанса за топ 4 е много голям, а защо не и нещо повече

Redbula
23.12.2015 11:13

да се допълня защо мисля така :

Арсенал са най-стабилни и ако запазят прилична форма до края не би трябвало да имат проблем(нещо като Челси миналия сезон)
Сити ще похарчат много,вероятно ще сменят мениджъра пък няма какво да коментирам че от 5 години имат най-класния и широк състав в Англия.
Манчо вероятно ще назначат МОУ ,а с него идват мигновенни успехи така че давам прогнозата за Мачно само ако МОУ е начело иначе и те ще страдат като Челси
Клоп надъхва много добре не толкова класната селекция в Пул и вече зависи от Челси дали ще завършат преди мърцисайдци или след тях.
За Челси съм сигурен че ще мачкат до края.Това не е защото МОУ е уволнен а защото класните лигльовци са щастливи и ще играят. Дано Хидинг остане и след края на сезона защо ако мислят да ми назначават Гуардиола хептен ще ме откажат да ги гледам!

Redbula
23.12.2015 11:07

Лестър ще се сринат здраво след паузата.Ще ги бият яко където ги хванат(ГАРАНТИРАМ!!!) Причините са 2: 1во Варди и Мерез няма да са в топ форма и защитниците на др отбори ще се климатизират към играта им. 2ро топ отборите ще се освежат с нови попълнения и чисто физически и ще започнат да мачкат.

Ако трябва да дам прогнози за топ 4 то би било по ред на класирането: Арсенал,Сити,Юнайтед,Ливерпул,Челси,Лестър,Тотнъм.....

Arsenal966
23.12.2015 19:59

Значи в един от коментарите си казваш,че едно поне е сигурно...Сити ще са зад Арсенал,а във този коментар....със сигурност Арсенал няма да станат шампиони и ако не са Лестър,то тогава вие...но нас със сигурност не....последно ? *joking*

AC_Milan_92_45
23.12.2015 15:51

Ами, този който е пръв след 31ви декември. Асе няма да е Лестър, то тогава ще сме ние. Арсенал ей сега ще им почнат ежегодните контузии и спадове, колкото на тях да не им хареса и следват минуси, сякаш ми дреме, традиции братче

Hazarddddd
23.12.2015 15:32

Твоя коментар ме задължи да те попитам кой според теб ще е шампион? Защото по твойте думи не е нито Сити, нито Арсенал.

AC_Milan_92_45
23.12.2015 13:35

Нищо не позна ама карай. Сано позна, че Сити ще са позиция зад арсенал, нищо друго

andreevvw
23.12.2015 12:19

И според мен Тотнъм са главен конкурент за топ 4 *thumb_up*

scouser_pool
23.12.2015 11:28

Хаха , как ги виждаш Ливърпул в топ 4*lol* ...трябва да стане чудо...разбира се , всеки с мнението си , но аз не виждам това как ще стане дори и да направим някоя добра серия сме прекалено непостоянни...Тотнъм пък толкова назад не мисля , че ще са , поне едно 6-то , 5-то място ще хванат , а може би и топ 4 , ако Лестър спрат да побеждават *smile*

night_wolf1984
22.12.2015 22:36

Лестър е първи..защото са колектив и имат две голови машини...който непрестанно тормозят противниците*smile*