Волейболният ни национален тим спечели приза "Отбор на годината"

19:51
Волейболният ни национален тим спечели приза "Отбор на годината"
Мъжкият национален отбор по волейбол на България бе избран за “Отбор на годината” на церемонията за "Спортист на годината", провеждаща се в момента в НДК. Възпитаниците на Пламен Константинов спечелиха отличието, след като завършиха на четвърта позиция на Европейското първенство, което се проведе в България и Италия. Освен това "лъвовете" завършиха и на второ място във втора дивизия на Световната лига.

"Искам да благодаря за тази награда и в същото време да попитам дали не е станала някаква грешка, защото тези момичета хем са по-красиви, хем са по-добри", заяви капитанът на националите ни Владимир Николов, след което обаче символично преотстъпи наградата на националния ансамбъл по художествена гимнастика.

Възпитаничките на Ина Ананиева - Михаела Маевска, Ренета Камберова, Християна Тодорова, Цветелина Найденова и Цветелина Стоянова са водещи на тазгодишната церемония, в компанията на Захари Бахаров.

Грациите първоначално се стъписаха от неочаквания джентълменски жест от страна на Николов, но след това приеха статуетката и благодариха на един от най-опитните играчи в селекцията на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация