Венгер: Ще сме активни на трансферния пазар

19:44
Венгер: Ще сме активни на трансферния пазар
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че артилеристите ще се опитат да подсилят състава си през зимния трансферен прозорец, но не разкри подробности.

"Да, резервната скамейка на Арсенал е наистина къса, а през януари ще имаме много мачове. Само Бог знае как ще се справим, но очевидно, че клубът трябва да направи всичко възможно на трансферния прозорец. Не мога да кажа конкретни имена и позиции пред камерите. Ако искате след интервютата ще си поръчаме по едно кафе и ще поговорим затова", каза Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bayo45
22.12.2015 22:03

Ще сме активни ама на куково лято.Е това не го вярвамСъс стиснати кълки тази табота няма да стане.Ако някои ни подари нещо тогава може да вземем.*erm*

red_army_10
21.12.2015 21:31

Габриел и Чеймбърс са повече от добри резерви. Защитата ни е много добра към момента, особено с Чех отзад. Дефанзивният халф е проблемен пост, както и си мисля, че ни е нужен нападател или крило, понеже Уелбек е усложнение, а Санти е аут до април/май, което означава, че Рамзи се връща в центъра. Чембърлейн е супер неубедителен на всичкото отгоре, което почти не ни оставя качествен избор на пейката в нападение.

sundza
21.12.2015 21:16

Тая плоча толкова се изтърка, че почна да прескача.

Danskrastev
21.12.2015 20:52

Дано не се получи отново трансфер тип Шелстрьом, защото Венгер се бави с трансферите, и накрая прави някой гаф трябват ни главно дефанзивен халф и централен защитник, и защо не един Ярмоленко за цвят.

nom3rcy
21.12.2015 23:58

Никой не се е стискал. Арсенал до скоро си изплащаха стадиона. Както виждаш, след като си изплатиха стадиона взеха суперзвезда като Месут Йозил, Санчез, Петр Чех. Арсенал тепърва ще започва да взима сериозни попълнение от световна класа.

Danskrastev
21.12.2015 21:11

Чембърс трябва да бъде пратен под наем няма опит и всеки път когато е в центъра имаме проблеми Габриел един път играе друг път не играе както трябва,Арсенал има нужда от още един централен защитник като Косчелни, защото ако той се контузи головете в нашата врата ще започнат да валят..като прави сериозни и дългосрочни трансфери като Уелбек виждаме резултата ако действаше малко по-директно на трансферния пазар през години можеше още по-добри футболисти да минат през Арсенал, но пусто че все се стиска или търси "световна класа".

persie1992
21.12.2015 21:03

Централни защитници имаме колкото щеш -Косчелни, Габриел, Мертезакер, Чембърс, че и Дебюши може. Ярмоленко за цвят, според мен такива дългосрочни трансфери ''за цвят'' не минават в Арсенал, иначе съм съгласен за дефанзивния халф.