Седма поредна победа за Юве в Серия А (видео)

15:28
Седма поредна победа за Юве в Серия А (видео)
Ювентус победи Карпи с 3:1 на стадион "Алберто Бралия" в среща от 17-я кръг на Серия А.

Главен съдия на двубоя бе Пиеро Джакомели.

Гостите стартираха мача в предколедно настроение и тяхната разконцентрираност бе наказана от Марко Бориело в 15-та минута. Нападателят получи топката в половината на Юве, финтира Бонучи и с диагонален удар прати топката в долния ляв ъгъл на Буфон.

Радостта на домакините не бе дълга. Три минути по-късно Куадрадо с пас по земя намери Дибала в малкия пеналт. Последва удар, но Белич спаси. В последвалото меле кълбото стигна до Марио Манджукич, който получи на точката на дузпата и не остави шансове на противниковия страж.

Четири минути преди почивката Киелини изведе Евра по левия фланг. Французинът центрира към Манджукич, който с глава препарира Белич. Старата госпожа осъществи пълен обрат.

В 50-та минута Маркизио с дълъг пас изведе Пол Погба сам срещу вратаря и французинът прати топката в мрежата, реализирайки третия си гол за сезона.

Последните секунди донесоха доста адреналин за феновете и на двата отбора. Леонардо Бонучи си вкара комичен автогол в 92-та минута. В следващата атака пък тимът на Карпи пропусна страхотен шанс да изравни резултата.

Масимилиано Алегри побесня от несериозното отношение на защитата на Юве, хвърляйки якето си на земята.

Въпреки всичко това обаче, торинци взеха трите точки и записаха седма поредна победа в Серия А. Това поне временно ще ги изкачи до второто място във временното класиране с 33 точки. Лидерът Интер има 36 пункта в актива си и мач по-малко.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Omen
21.12.2015 15:07

Симпатяги са Карпи,вижте 22 000 по стадиона за такова отбор4е,хубава гледка. на 4:06 и Викинг и Другхи са там *vicious*

gordon_shumway
20.12.2015 16:14

Шансовете ни с всеки кръг все повече се увеличават!
Форца Юве!!!