Раниери: Още само две точки и сме спасени

11:06
Раниери: Още само две точки и сме спасени
Мениджърът на Лестър Сити Клаудио Раниери коментира с усмивка факта, че неговите възпитаници записаха поредна победа във Висшата лига и вече имат преднина от 5 точки на върха във временното класиране.

След като вчера лисиците биха Евертън с 3:2 на "Гудисън парк", тимът събра 38 точки в актива си.

"Само още две и сме спасени", заяви Раниери, който не крие, че целта, поставена от ръководството, е Лестър да запази елитния си статут през настоящата кампания.

Както е известно, на Острова се счита, че отбор, събрал 40 точки, на практика е успял да се спаси от изпадане.

"Вижте, аз съм напълно честен, когато говоря за нашата основна цел. Ако през април сме на първо място и до края на сезона остават два-три мача, ок, тогава ще мисля и ще говоря за титлата. Сега мога само да се наслаждавам на победите ни", обясни Раниери.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rezors
20.12.2015 18:42

Бат Кладо е великан,те го питат имат ли шанс за титлата,той им казва "още две точки и сме спасени". *lol*
Дано Лисиците се намърдат в топ 4 поне ,за да ги гледаме в ШЛ догодина,че с тая игра и този колектив,който показват ще е грехота да не играят в най-комерсиалният футболен турнир.

Rezors
20.12.2015 20:18

Аз вярвам,че и четвърти да завършат пак ще играят в Шампионска Лига,просто не трябва Варди,Марез и Шмайхел да напускат отбора.


20.12.2015 19:50

За участие в ШЛ трябва да са в тройката. Останат ли четвърти ще са непоставени и ги чака тим като Виляреал, третия в Италия или четвъртия в Германия и не вярвам да успеят, особено ако не си задържат основните играчи. Според мене обаче ще са трети. С Арсенал и Сити едва ли ще се преборят, но другите претенденти редовно се дънят и това дава шанс на Лестър да е трети.

j_mourinho
20.12.2015 18:29

От няколко месеца съм им пожелал титлата.Ще бъде интересно с Лестър в Шампионска Лига.

UnitedRules
20.12.2015 17:04

И аз бих се радвал Лестър да са шампион, със сигурност това ще е сензацията на сензациите, но сезонът тепърва поднася още много мачове. Има 5 месеца футбол още и смятам, че големите фаворити като Сити и Арсенал, а защо не и Юнайтед ще започнат да се събуждат и да вземат своето. Все пак аз отдавна очаквах Лестър да спрат с победите, но ето че всеки път те опровергават критиците, а след вчерашната победа срещу Евертън, за която смятах че е невъзможно вече - те доказаха, че наистина имат сила за титлата и дано да успеят! Няколко добри трансфера зимата и ако до Април се задържат в топ 3 .. то титлата няма да е невъзможна! *smile*

ComsteR
20.12.2015 14:55

Ръководството да му отпусне 60-70 милиона през зимата, и като нищо е шампион.

rimlianin
20.12.2015 15:40

Не знам за шампион обаче ако изпуснат Топ 4 ще е грехота , но в крайна сметка с тази настървена игра, която показват може наистина и до титлата да стигнат,ако имат и късмет да не се контузват прекалено много