Загорчич: Явно Литекс попречи на някого

10:49
Загорчич: Явно Литекс попречи на някого
Бившият старши треньор на Литекс и национал на България Златомир Загорчич е категоричен, че изваждането на Литекс от "А" група е голям удар за футбола ни.
 
"Казусът можеше да се реши и по друг начин, без да се стига до ваденето на Литекс от "А" група". Бях доста изненадан, когато прочетох в интернет. Гледах ситуациите от мача, а сега разбрах и че съдията е бил наказан. Значи в Литекс са имали основание да протестират по този начин. Може би на някой не му харесва отборът да се бори за титлата. Бе направен силен тим, който играеше добре. Явно Литекс е попречил на някой в този момент", коментира Загорчич пред "Тема Спорт".
 
"Това е голям удар за българския футбол. За по-малко от половин година се изхвърлят три от най-големите отбори в страната - Литекс, ЦСКА и Локомотив София. Това го няма никъде по света. Не зная какво стои зад това нещо. Някак много лесно извадиха Литекс. Реалното решение бе наказанието на съдиите, което последва и е логично. Служебна победа на Левски и глоба за Литекс. Може и отнемане на точки, но не и изваждане. Представете си сега в Испания все едно да ги няма Барселона и Атлетико Мадрид, а да е останал само Реал Мадрид", даде пример сърбинът.
 
"Най-логичното нещо е Апелативната комисия да отмени решението на Дисциплинарната. За българския футбол е много важно Литекс да участва в "А" група. Сами знаете колко много национали - мъжки, младежки и юношески, дава клубът. От 20 години Литекс е фактор в българския футбол. Сега се надигна да се бори за титлата и бързо бе приземен", завърши Златомир Загорчич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rad011
20.12.2015 00:16

До коментар [@comment 1860532] от [@user AC_Milan_92_45]:

На тебе пък откъде ти идва тая омраза към Левски не мога да разбера.Ти на една тема в скапания ти отбор (не го наричам така от както ни бихте за купата,просто не ви харесвам) не си коментирал,а в теми на Левски идваш и пишеш ,,лефски,,.

night_wolf1984
19.12.2015 11:43

До коментар [@comment 1860378] от [@user TheHeavenMakers]:

Интересни факти...и то се в полза на Левски.Аз си спомням мача със Славия много ясно.....беше пълна пароди на футбол*smile*

night_wolf1984
19.12.2015 13:24

А значи за едни може за други не....така ли.Минало настояще несправедливосттите се виждат.Да те питам как Левски е с по големи дългове от Локо Сф,а играят още в А група.Що не се запиташ по тоя въпрос...имало инвеститори..спонсори...аде бре я кажете кой са тея инвеститори...аз се сещам за един дебел парламентарист подлога на Доган....инак откъде толкова пари в рамките на месеци в който клуба беше на ръба.За ЦСКА да съм казал нещо ...там сме къде трябва в момента,ама много скоро ще се върнем там където ни е мястото!!!

Redbula
19.12.2015 13:11

тва е все едно баща ти да каже а помниш ли кво беше по Живково време...... За минали неща не ми се говори.Квото било било важното е да се върви в правилната посока и изваждането на цска и Литекс си беше правилно!

Redbula
19.12.2015 11:12

Не ме разбирайте погрешно,защото и аз искам Литекс да се върне в А група,но представете си ако това стан колко много отбори ще прекратяват срещите и после ще искат да бъдат помилвани като Литекс. В кайна сметка добрината си има граници и Литекс ги прескочиха ,а правилата са за да се спазват. Дайте ся да върнем и цска в А група пък нека да продължават да си купуват играчи които не могат да си позволят и да трупат дългове. Ако имаше отбор изхвърлен без да му се даде шанс това беше Локо Сф!