Има голяма вероятност Моуриньо да се завърне на "Бернабеу"

09:31
Има голяма вероятност Моуриньо да се завърне на "Бернабеу"
Уволненият от Челси наставник Жозе Моуриньо може да замени Рафа Бенитес начело на Реал Мадрид, съобщава "Sky Sports". Бенитес е под сериозно напрежение на "Сантяго Бернабеу", заради слабите резултати на Кралския клуб, като медиите в Испания все по-усилено говорят, че той ще бъде уволнен от президента Флорентино Перес.

Ако това се случи, първи избор на Перес за нов треньор ще бъде Моуриньо, който само преди два дни бе освободен от Челси.

Според "Sky Sports" самият португалец би да се завърне начело на Реал, за да се опита да спечели Шампионската лига с тима. При първия си престой в Мадрид Моуриньо на три пъти бе спиран на полуфиналите на най-престижното европейско клубно състезание.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitko1010
20.12.2015 10:04

До лятото ще е Бенитес. Жалко, че ще е поредната жертва на суровите закони, но не печелиш ли- по- добре изобщо не преминавай входа на вратите на Бернабеу.

kabela91
19.12.2015 09:55

Мауриньо който се нарече СПЕЦИАЛЕН сега нито един гранд няма да го иска . Може да се пробва вече със някой средняшки отбор , но пък те няма да му дават такава заплата като сегашната . Абе изобщо много ми е интересно тая гадина къде ще кацне *devil*

sdw
19.12.2015 21:30

И как никой гранд няма да го иска,като вече се е доказал.Това дали треньора се справя е главно химията между него и играчите.Ако това не се е получило,защо не се случи в който и да е друг отбор?Вярно,че е странна птица с труден характер,но си остава специалист с поглед над играта от високо.

Chelsea86
19.12.2015 13:44

Моуриньо може да кацне където си пожелае. Сигурен съм, че в един определен момент отново ще е начело на голям отбор независимо дали ще е Реал, Челси, ПСЖ или някой друг. Но дори да води по-малък от към възможности отбор, то вече е доказал, че може да печели трофеи и големи мачове с такива отбори за разлика от някои други треньори. *wink* Което може би наистина го прави специален измежду треньорите. *thumb_up*