Десет пъти по-висока заплата за Живко Миланов в АПОЕЛ

10:17
Десет пъти по-висока заплата за Живко Миланов в АПОЕЛ
Все още няма официална развръзка за трансфера на футболиста на " Левски" Живко Миланов в кипърския АПОЕЛ .Вече три дни продължава сагата с десния бранител, който настояваше за по-дълъг договор от 2 години и половина.

На Миланов е предложена поне 10 пъти по-висока заплата, отколкото в Левски, съобщава "Меридиан мач". На „Георги Аспарухов" той прибираше по 5 000 лв.

В крайна сметка десният защитник е взел решение да се пробва на всяка цена в чужбина, като вариант пред него си остава и Русия, където имаше успешна кариера.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tonisport
17.12.2015 14:33

Не знам къде гледат тея мениджъри та Живко обиколи Румъния,Русия и Кипър при положение, че не може да центрира.Левскар съм но в модерния футбол мисля, че бег-крило означава да сновеш по цялата тъч линия и да доставяш удоби топки на нападателите.Живко е ренде и в защита иди-дойди, но не може да центрира. Един от най-грамотните на този пост,но от лявата страна е Михаил Венков от Ч.Море. Орлин Старокин също беше що годе грамотен ляв защитник с хубава левачка. Не знам дали доста от вас помнят Лусио Вагнер?! Просто толкова се възхвалява тоя Живко Миланов, а едно време беше последна дупка на кавала заедно с още една суперзвезда Николай Димитров-Хичо.