Петрович: Трябваше да накажат доживотно съдията

09:31
Петрович: Трябваше да накажат доживотно съдията
Старши треньорът на Литекс Люпко Петрович коментира изхвърлянето на отбора от елита. Сърбинът призова за доживотно наказание на съдията на прекратения двубой с Левски Георги Йорданов. Сръбският специалист определи изваждането на "оранжевите" от "А" група като крайно неприемливо.

"Правилникът може да се тълкува всякак. Това е голямо наказание за самите играчи. Какво правим с всички над 20 национали, които Литекс има? Много ми е жал за тези момчета, които шест месеца няма да могат да играят. Първенството става безсмислено и безинтересно. След Локомотив София и ЦСКА вече го няма и Литекс", заяви Петрович пред "Тема Спорт".

"Най-правилното решение беше служебна победа за Левски, глоба за Литекс и доживотно наказание на съдията", категоричен бе носителят на КЕШ за 1991 година с Цървена звезда, който допълни за финал, че мястото на "люляците" е в "А" група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ComsteR
17.12.2015 17:50

А циркаджийските номера на Ганчев за какво са? На всеки един неутрален фен му е явен този цирк, все пак цецка трябва купата да спечели.

night_wolf1984
17.12.2015 18:02

Вие пък кво се жалвате..като цял мач не можете да биете Литекс с 10 човека.На калпавия космонафт ракетата му крива...искам да се паднем с монтана или берое...та да не ревете много.Само ЦСКА!!!

BlueWorld
17.12.2015 12:38

Хахаха а видяхте ли ся къде отиват играчите на Литекс да доиграват сезона, каква случаеност в .. ЦСКА, сигурно сигурно сега се падат срещу Литекс на полуфинал, и Литекс или ще ги пуснат да минат, или ще ги дисквалифицират, кви са тия схеми не знам, те по-очевидно не можаха ли да го направят.

sdw
17.12.2015 17:08

Мдам.И аз съм сигурен,че цялата цигания беше направена за да се слеят Божката и Гришата *smile*

sdw
17.12.2015 12:17

Ами за мен това решение е правилно.Дай всички да се отказват като видят спорно решение от съдията.Просто е нужно за назидание.

sundza
17.12.2015 11:46

Тия въпроси ги задай на този, който нареди излизането, този който прекрасно знаеше какво ще последва, този който пет пари не дава нито за футболисти, нито за отбор, нито за първенство, а само гони собствените си изгоди на ваш гръб.
Съгласен съм, че решението можеше да бъде друго, но тогава можеше решението да е различно също и за ЦСКА, и за Локо Сф....